Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θεραπεία και σήμερα ο Μπρινιόλι! / Έτοιμος ο Κώτσιρας!

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #olympiacosfs #Brignoli #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Θεραπεία έκανε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι και η συμμετοχή του στο ντέρμπι θα κριθεί κυριολεκτικά ώρες πριν το μεγάλο ματς. Έτοιμος ο Γιάννης Κώτσιρας.

Μυαλό και καρδιά είναι ήδη στραμμένα στο ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο. Την Κυριακή (9/4) στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τη νίκη επί του Ολυμπιακού, για να πάρει άλλο… αέρα στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα που φυσικά μόνο εύκολη υπόθεση δε θα είναι.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι Πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις για… προετοιμασία εξπρές του ντέρμπι. Με δύο προπονήσεις. Σε αυτή της Παρασκευής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να κάνει θεραπεία. Ο Ιταλός που δεν αγωνίστηκε με τον Άρη λόγω μυϊκού προβλήματος στην πλάτη, θα φανεί τελευταία στιγμή αν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαφορετικά ο Γιούρι Λοντίγκιν θα παραμείνει στο βασικό σχήμα.

Αντίθετα, ο Γιάννης Κώτσιρας που ήταν εκτός κι αυτός κόντρα στον Άρη, επανήλθε στις προπονήσεις ξεπερνώντας τον τραυματισμό του. Αυτόματα είναι στην ευχέρεια του Σέρβου τεχνικού αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στο ματς με τον αιώνιο.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, μια και όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button