Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλυτο «αφεντικό» του ΟΦΗ ο Μιχάλης Μπούσης

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, κάλυψε το ποσό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και έγινε το απόλυτο «αφεντικό» των Κρητικών.

Την μερική κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 1.158.600 ευρώ ανακοίνωσε ο ΟΦΗ έπειτα από Δ.Σ, με τον λόγο που αναγράφεται το παραπάνω ποσό και όχι ακριβώς 1,5 εκατομμύριο ευρώ να είναι καθαρά τυπικό.

Οι μέτοχοι είχαν δικαίωμα ως το Σάββατο (4/1) να καλύψουν το ποσό που τους αναλογούσε με τον πρόεδρο των Κρητικών, Μιχάλη Μπούση, να καλύπτει το δικό του, ενώ η οικογένεια Παλυβού δεν έβαλε τα χρήματα που αναλογούσαν στο ποσοστό της. Από εκεί και πέρα, την Κυριακή (5/1) οι μέτοχοι είχαν δικαίωμα να αυξήσουν το ποσοστό τους βάζοντας χρήματα, κάτι που έκανε ο πρόεδρος των Κρητικών, όπως είχε δεσμευθεί. Έτσι, ο Μπούσης γίνεται το απόλυτο «αφεντικό» και μοναδικός χρηματοδότης στον ΟΦΗ.

Λόγω διπλής αργίας (Κυριακής και Ημέρας των Φώτων) το έμβασμα από τις ΗΠΑ φάνηκε εκπρόθεσμα, οπότε θα σύμφωνα με πληροφορίες θα κηρυχθεί νέα Γενική Συνέλευση, ώστε να μετοχοποιηθούν τα έξτρα χρήματα του Μιχάλη Μπούση, μία τυπική διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στη συνεδρίαση του της 10η Ιανουαρίου 2020 πιστοποίησε τη μερική κάλυψη κεφαλαίου κατά το ποσό του ενός εκατομμυρίου, εκατόν πενήντα οκτώ χιλιάδων, εξακοσίων ευρώ (1.158.600 ευρώ) με έκδοση 38.620 νέων κοινών ονομαστικών μετοχων, με αξία έκδοσης 30,00 ευρώ και αξία κτήσης 33,00 ευρώ, κατόπιν της, από 19/12/2019, απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button