Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Λαμία στους “4”

Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη φάση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet ο ΠΑΣ Λαμία.

Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη φάση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet ο ΠΑΣ Λαμία.

Λαμία εναντίον ΠΑΟΚ το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, μετά τα παιχνίδια που έγιναν την Πέμπτη 26/1. ΑΕΚ – Ολυμπιακός ο άλλος ημιτελικός.
Το ένα ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ήταν γνωστό από την Τετάρτη 25/1, ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού.

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό και το δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τον Παναθηναϊκό με το πέναλτι του Ολιβέϊρα, ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Απέναντι του θα βρει τη Λαμία, που ζευγάρωσε νωρίτερα, τις νίκες της απέναντι στην έκπληξη του θεσμού, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο τελικός

Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα αποφασισθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Σύμφωνα με την προκήρυξη, Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.

Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα. Η ΕΠΟ επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button