ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μία πειστική εμφάνιση και πρόκριση αναζητά ο ΠΑΣ Λαμία! (matchday)

Σήμερα στις 17:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. #slgr #lamiafc #ΚύπελλοΕλλάδος_Novibet #GreekCup #ΑπόλλωνΠαραλιμνίου #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 17:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μία πειστική εμφάνιση κόντρα σε έναν αντίπαλο από τη Γ΄Εθνική αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet αναζητά σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μετά το 0-0 στη Λιβαδειά για το πρωτάθλημα της SuperLeague 1, θα υποδεχθεί σήμερα στις 17:30 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».

Στον πρώτο αγώνα στις Σέρρες η Λαμία είχε πέρασε με 1-2 σκορ χάρη σε δύο γκολ του Τζανδάρη και του Τσιλούλη, ενώ όπως όλοι (ίσως) θα θυμάστε ο πολύ καλός Απόλλωνας είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν με τον Ελέζι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η λογική λέει πως ο Παντελίδης θα κάνει το απαραίτητο ροτέισον για τον σημερινό αγώνα, θα δώσει ανάσες σε παίκτες που τους χρειάζεται στο πρωτάθλημα καθώς έρχεται ο «τελικός» με τον Ιωνικό ενώ θα δούμε και ποδοσφαιριστές όπως ο Πάβλοβετς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button