ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρόκριση με ένα τεράστιο αλλά…

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος κέρδισε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για δεύτερη φορά.

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος κέρδισε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για δεύτερη φορά.

Ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε με 4-2 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση για ακόμη μία σεζόν αλλά προβλημάτισε και σήμερα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ειδικά στην αμυντική της λειτουργία…

Το ματς:

2′ Πρώτη τελική για την Λαμία με τον Μαρτίνεθ, άουτ η μπάλα.

3′ Μεγάλη φάση για τη Λαμία, με τον Ασκόφσκι να σημαδεύει το δοκάρι από κοντά, μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Σιμόν.

Ότι δεν κατάφερε ο ΠΑΣ Λαμία στις δύο προηγούμενες φάσεις, το κατάφερε ο Απόλλωνας στην πρώτη του φάση στο ματς. Στο 8΄ο Γιάννης Κουτζαβασίλης σκοράρει μετά από το κόρνερ του Γεωργιάδη και ο Απόλλωνας ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα!

Πρώτο τέταρτο στο ματς, παρά το καλό ξεκίνημα της Λαμίας, ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε ένα κόρνερ και με σκόρερ τον Κουτζαβασίλη είναι μπροστά στο σκορ. Έχει παγώσει κάπως ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά.

Το γκολ που έψαχνε η Λαμία το βρήκε στο 20΄όταν ο Μανούσος έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε στον Ντε Βινσέντι και αυτός με μία εξαιρετική κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Ασκόφσκι σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Φώτη Κουτζαβασίλη. Ο Σκοπιανός πέρασε και τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα και έκανε εύκολα το 1-1 με πλασέ.

Μάλιστα στο 25΄ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε ένα φάουλ ανάμεσα στον χώρο του κέντρο και της μεγάλης περιοχής, σημάδεψε στο πίσω δοκάρι εκεί όπου βρέθηκε ο Πάβλοβετς ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-1, σκοράρωντας στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας!

Αυτή ήταν η δεύτερη ασίστ του Ντε Βινσέντι στο παιχνίδι, ο οποίος είχε «βάλει το πόδι του» και στο πρώτο γκολ της ισοφάρισης της Λαμίας.

Τεράστια ευκαιρία για τη Λαμία στο 30΄όταν ο Σιμόν από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε απ΄όλη την άμυνα του Απόλλωνα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Ασκόφσκι ήταν ολομόναχος αλλά πλάσαρε άουτ!

Στο 38΄ήταν η σειρά του Απόλλωνα να κάνει λάθος στην άμυνα του και μάλιστα το λάθος αυτό έφερε και το 3-1. Ο Μαρτίνεθ από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Τζελίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει με το πόδι του τη μπάλα την έστειλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη…

Ακόμη μία τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία, με τον Τζανδάρη να βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Μανούσο, ο οποίος πάτησε περιοχή, ταλαιπώρησε τους αμυντικούς, σούταρε την κατάλληλη στιγμή αλλά η μπάλα πέρασε αουτ!

Το 3-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…

Στο 50′ ευκαιρία για τη Λαμία με το Ντε Βινσέντι να σουτάρει στο ύψος της περιοχής και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Τρία λεπτά νωρίτερα είχαμε το σουτ του Τζανδάρη με τον Κουτζαβασίλη να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 64΄εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη από καλή θέση για τον Απόλλωνα, ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα εκτέλεσε απευθείας αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Από το 60΄και μετά ο ρυθμός έπεσε αρκετά στον αγώνα, σε αυτό βοήθησε και η βροχή που έριχνε καθ΄όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ενώ δεν βοήθησε στον ρυθμό και οι αρκετές αλλαγές των δύο προπονητών.

Στο 72΄μία σέντρα από τα δεξιά και τον Ασκόφσκι, ο Τσούκαλος ήταν στην περιοχή του Απόλλωνα, έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ωραία προσωπική ενέργεια από τον Γεωργιάδη στο 75΄, με τον μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα να περνάει τον Σιμόν με ωραία ντρίμπλα, πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Γκαραβέλης πετάχτηκε και απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.

Φάση διαρκείας για τη Λαμία στο 85΄ο Αντέτζο βρέθηκε εκτός της περιοχής, η μπάλα του στρώθηκε έκανε το σουτ ο Νιγηριανός παρόλο αυτά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε αν και είχε αρκετά σώματα αντιπάλων και συμπαικτών μπροστά του.

Ο Αντέτζο δεν σκόραρε… αλλά το έκανε στο 86΄ο Ελέζι. Ο Τζαμπέγια εκτέλεσε ένα φάουλ εκτός της περιοχής της Λαμίας, οι αμυντικοί έδιωξαν αρχικά όχι τόσο καλά όμως με τη μπάλα να φτάνει στον Ελέζι και αυτός με δυνατό σουτ εντός της περιοχής έκανε το 3-2.

Η Λαμία κατάφερε να βρει και τέταρτο γκολ με τον Τσιλούλη στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε τη μπάλα από τον Βέργο, έκανε ωραία ντρίμπλα στον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε για το τελικό 4-2.

Διαβάστε επίσης

Back to top button