ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη…

Σήμερα στις 17:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. #slgr #lamiafc #Γ_Εθνική #ΑπόλλωνΠαραλιμνίου #ΚύπελλοΕλλάδος_Novibet #Greek_Cup #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 17:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο σημερινός αγώνας λοιπόν είναι ο επαναληπτικός για τις δύο ομάδες, με τη Λαμία στον πρώτο αγώνα να έχει επικρατήσει με 1-2 σκορ, χάρη σε τέρματα του Φάνη Τζανδάρη και του Σωτήρη Τσιλούλη από τα έντεκα βήματα του πέναλτι.

Ο Σάββας Παντελίδης πήρε μαζί του αρκετούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής έως τώρα, ενώ πήρε και βασικούς ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να τους κρατά σε εγρήγορση καθώς την Δευτέρα 30/1 ο ΠΑΣ θα δώσει αγώνα για το πρωτάθλημα SuperLeague 1 με τον Ιωνικό, ματς το οποίο ίσως κρίνει πολλά για τη συνέχεια της ομάδας.

Τώρα, όπως κάθε φορά πριν από αγώνα της Λαμίας θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
71. Νικοπολίδης Ιωάννης

3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
6. Τζανδάρης Θεοφάνης
17. Goranov Ivan
18. Martinez Ruben
22. Pavlovets Aleksandr
28. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος

14. Slivka Vykintas
15. David Simon
23. Τσιλούλης Σωτήρης
27. Stanko Caleb
29. Askovski Stefan
77. Βασιλαντωνόπουλος Σταύρος

9. Μανούσος Γεώργιος
10. De Vincenti Tomas
12. Βέργος Νικόλαος
30. Κοντονίκος Βασίλειος

45. Τσούκαλος Νικόλαος

Ανάμεσα σε Γκαραβέλη και Νικοπολίδη τώρα, ίσως ο Παντελίδης δώσει χρόνο συμμετοχής στον Νικοπολίδη ο οποίος δεν έχει κάνει ντεμπούτο ακόμη.

Στην άμυνα Αντέτζο και Λαμπρόπουλος θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ενώ στα άκρα αριστερά θα είναι ο Γκοράνοφ και δεξιά ο Σιμόν.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Στάνκο ο ένας και ο Τζανδάρης ο άλλος ενώ στα άκρα της επίθεσης ο Ασκόφσκι θα είναι ο ένας και ο άλλος ο Μαρτίνεθ. Ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Ντε Βινσέντι και μοναδικός προωθημένος ο Μανούσος στο 4-2-3-1 του Σάββα Παντελίδη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button