Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Τελική απόφαση για στόπερ, ματιές και σε μπακ

Λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ κινείται για στόπερ και αριστερό μπακ. #slgr #aekfc #transfernews #SportsNews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ κινείται για στόπερ και αριστερό μπακ.

Σαφέστατα, για την ΑΕΚ το ματς της Κυριακής με τον Αρη έχει προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, φτάνοντας και προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, στην Ενωση προχωρούν παράλληλα και τις τελικές επαφές για να φανεί τελικά αν και πως μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω. Το μεταγραφικό επιτελείο βρίσκεται σε εγρήγορση και στην ΑΕΚ έχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις, για να δουν με ποια θα προχωρήσουν.

Η αλήθεια είναι πως στις μεταγραφές τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Ετσι, αν και στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας φαινόταν να έχει ξεχωρίσει μια επιλογή κεντρικού αμυντικού που φαινόταν έτοιμος να κλείσει, το θέμα πήρε αρνητική τροπή. Αυτό σημαίνει πως στην ΑΕΚ ψάχνουν και άλλες επιλογές, καθώς έτσι κι αλλιώς είχαν καταρτίσει μια τελική σορτ λιστ με τρία ονόματα, με τα οποία βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.

Από… μηδέν ως δύο κινήσεις

Στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν μια μεταγραφή ακόμα – πέραν της προσθήκης του Φερνάντες – καθώς αντιλαμβάνονται, πως αυτό θα διατηρήσει και τη θετική ενέργεια όλων γύρω από την ομάδα. Βέβαια, πέρα από κάθε «ψυχολογικό» λόγο, υπάρχουν και δεδομένες αγωνιστικές ανάγκες, καθώς η ΑΕΚ ρισκάρει από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας μόνο τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς. Εκτός και εάν ο Αλμέιδα κάνει το… θαύμα του και «αναστήσει» αγωνιστικά τον Λάτσι.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει, ότι εάν προκύψει κάποια ευκαιρία από παίκτες που εδώ και καιρό έχουν προκριθεί από το σκάουτινγκ, η ΑΕΚ δεν θα κάνει την κίνηση της. Τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά και οι επόμενες μέρες θα δείξουν πως θα κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο του Γενάρη η Ενωση, όπου είναι πιθανό να πάει από καμία επιπλέον προσθήκη, μέχρι και δύο έξτρα κινήσεις.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button