Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επίσημο: Η Super League απέκτησε κεντρικό χορηγό την εταιρεία Stoiximan Limited

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League ενέκρινε την πρόταση για κεντρική χορηγία στο πρωτάθλημα από την εταιρεία “Stoiximan Limited”.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League ενέκρινε την πρόταση για κεντρική χορηγία στο πρωτάθλημα από την εταιρεία “Stoiximan Limited”.

Είναι επίσημο… Η Super League απέκτησε κεντρικό χορηγό την εταιρεία Stoiximan Limited και νέο όνομα… Stoiximan Super League.

Η πρόταση της στοιχηματικής εταιρείας, που είχε πέσει στο τραπέζι και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, έγινε δεκτή στη συνεδρίαση της Παρασκευής 27/1, όπως ανακοίνωσε ο Συνεταιρισμός στα ταμεία του οποίου θα μπουν περί τα 9.5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία “Stoiximan Limited”.

Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι “Stoiximan Super League“, των Playoffs “Stoiximan Super League Playoffs” και των Playouts “Stoiximan Super League Playouts“.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (21η-26η αγωνιστική), το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως η ηλεκτρονική Κλήρωση για τα Stoiximan Supe  r League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2023.

Διαβάστε επίσης

Back to top button