Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λιβάι Γκαρσία: Τον θέλει δανεικό η Βιγιαρεάλ σύμφωνα με τους Ισπανούς

Σενάριο από την Ισπανία θέλει τον Λιβάι Γκαρσία να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βιγιαρεάλ, η οποία εξετάζει να κινηθεί επίσημα για τον δανεισμό του! #slgr #aekfc #LivaiGarcia #transfernews #Villareal #SportsNews #season2022_2023

Σενάριο από την Ισπανία θέλει τον Λιβάι Γκαρσία να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βιγιαρεάλ, η οποία εξετάζει να κινηθεί επίσημα για τον δανεισμό του!

Ο Λιβάι Γκαρσία διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς έχει σκοράρει συνολικά 10 γκολ στη Super League που τον έχουν φέρει στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ της ελληνικής λίγκας παρέα με τον Νίκο Καρέλη.

Και με τον ίδιο να… σπάει τα κοντέρ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πολλοί σύλλογοι από το εξωτερικό φαίνεται να τον έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Σύμφωνα μάλιστα με το ισπανικό «relevo» και τον δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, μια από τις ομάδες που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του είναι η Βιγιαρεάλ!

Και λίγο πριν από την εκπνοή του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού, στο «Θεράμικα» εξετάζουν να κρούσουν επίσημα την πόρτα της ΑΕΚ ώστε να τον φέρουν άμεσα ως δανεικό στην Ισπανία!

Μια τέτοια πρόταση βέβαια δεν πρόκειται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ, πόσο δε μάλλον στα μέσα μιας σεζόν που τη βρίσκει στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας και στο… κατόπι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού!

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button