Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μπαμ» από την Athens Kallithea: Ανακοίνωσε τον Ναμπί!

Ανακοίνωσε και την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Πάρη Μπάμπη. #slgr2 #kallitheafc #AdilNabi #Μπάμπης #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ακόμα μία «δυνατή» κίνηση από την Athens Kallithea, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντίλ Ναμπί. Συμφώνησε και με τον Πάρη Μπάμπη η ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Νέο… μπαμ από την Athens Kallithea, η οποία απέκτησε ακόμα έναν παίκτη με εμπειρία από την Super League. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου ενισχύεται σημαντικά με τον Αντίλ Ναμπί, που φόρεσε με επιτυχία τις φανέλες των ΟΦΗ και Ατρομήτου.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες αποκτήθηκαν και οι Νίκος Ιωαννίδης – Αμπντούλ Ουές, ενώ η Athens Kallithea ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού Πάρη Μπάμπη, που έμεινε ελεύθερος από την Λαμία.

Η ανακοίνωση για τον Ναμπί:

Η Athens Kallithea ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Adil Nabi, με ελεύθερη μεταγραφή μετά την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου του με τον Ατρόμητο της Super League 1. Ο Nabi, 28, υπέγραψε έως τη λήξη της σεζόν 2022/23.

Γεννημένος στο Birmingham, o Nabi εντάχθηκε στην ακαδημία της West Bromwich Albion, όπου σκοραρε 26 γκολ με 12 ασίστ σε 73 αγώνες στην Κ21 και διακρίθηκε ως Νέος Παίκτης της Σεζόν για την περίοδο 2014/15.

Έπειτα από έναν δανεισμό στην Delhi Dynamos της Premier League της Ινδίας, ο Nabi έφυγε από την West Brom και ακολούθησαν μεταγραφές του στην League 1 με την Peterborough United και στην Scottish Premiership με την Dundee προτού έρθει στην Ελλάδα με τον ΟΦΗ τον Ιανουάριο 2019.

Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2018/19, ο Nabi σημείωσε εννέα συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ βοηθώντας τον ΟΦΗ να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ στη συνέχεια σκόραρε στο 96ο λεπτό το νικητήριο γκολ στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στον δεύτερο αγώνα μπαράζ υποβιβασμού, με το οποίο εξασφάλισε στον ΟΦΗ την παραμονή στη Super League 1.

Την αγωνιστική περίοδο που ακολούθησε, ο ΟΦΗ εξασφάλισε την έκτη θέση στη βαθμολογία και προκρίθηκε για το UEFA Europa League για πρώτη φορά σε 20 χρόνια με τον Nabi να σημειώνει 25 συμμετοχές (20 στην αρχική ενδεκάδα) με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Συνολικά, ο Nabi σημείωσε 53 συμμετοχές με εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ στην ιστορική ομάδα της Κρήτης προτού πάρει μεταγραφή στον ανταγωνιστή Ατρόμητο της Super League 1. Ο Nabi σημείωσε εννέα συνολικά συμμετοχές με μία ασίστ στον Ατρόμητο προτού υπογράψει στην AKFC.

Πρώην διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αγγλίας, ο Nabi είναι εννέα φορές διεθνής με την Εθνική Αγγλίας Κ17 και δύο φορές με την Κ16.

Καλωσήρθες, Adil.

Η ανακοίνωση για τον Μπάμπη:

Η Athens Kallithea ανακοινώνει την απόκτηση του μέσου Πάρη Μπάμπη, με ελεύθερη μεταγραφή μετά την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου του με τη Λαμία της Super League 1. Ο Μπάμπης, 23, υπέγραψε έως τη λήξη της σεζόν 2022/23.

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Μπάμπης αναδείχθηκε από την ακαδημία της ΑΕΚ, σημειώνοντας τις δύο πρώτες συμμετοχές του στο Κύπελλο της περιόδου 2018/19 σε ηλικία 19 ετών προτού συνεχίσει την καριέρα του με μία σειρά από δανεισμούς στις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας Απόλλων Πόντου, Καλαμάτα, Πλατανιάς, και Απόλλων Λάρισας.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Μπάμπης σημείωσε 25 συμμετοχές (όλες στην αρχική ενδεκάδα) με την ΑΕΚ Β στη Super League 2, και η απόδοσή του εκεί του εξασφάλισε μία μεταγραφή στη Λαμία της Super League 1 τον Ιούλιο 2022. Κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022/23, ο Μπάμπης σημείωσε πέντε συμμετοχές στη Super League 1 και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος προτού αποχωρήσει από τη Λαμία για την AKFC.

Καλωσήρθες, Πάρη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button