Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στη λίστα των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Σίλβα»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του πρώην δεξιού μπακ του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται στη Λοριάν. #slgr #aekfc #paokfc #IgorSilva #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του πρώην δεξιού μπακ του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται στη Λοριάν.

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα Ouest France, ο 26χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Λοριάν, Ιγκόρ Σίλβα εξετάζεται τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από τον ΠΑΟΚ, ενώ επίσης για τον παίκτη ενδιαφέρονται η Λοκομοτίβ Μόσχας, ο Απόλλων Λεμεσού και η Ράκοβ.

Ο Ιγκόρ Σίλβα στο παρελθόν είχε περάσει από Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό, με τον τελευταίο να τον παραχωρεί στην Όσιγιεκ το καλοκαίρι του 2020 έναντι 1,1 εκατ. ευρώ.

Η Λοριάν τον αγόρασε τον επόμενο χρόνο αντί 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά τη φετινή σεζόν μετράει μόλις δύο συμμετοχές και ψάχνεται να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button