Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Σ Λιανοκλαδίου – Α.Ο Στυλίδας: Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο! (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Α.Σ Λιανοκλαδίου υποδέχθηκε στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» τον Α.Ο Στυλίδας. #ΕΣΠΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #ΑΣ_Λιανοκλαδίου #ΑΟ_Στυλίδας #SportsNews #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Α.Σ Λιανοκλαδίου υποδέχθηκε στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» τον Α.Ο Στυλίδας.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Στυλίδα είχε την κυριαρχία μεν αλλά το Λιανοκλάδι είχε Γκιολέ και Σχουλή, οι δύο ομάδες παρέμειναν στο 1-1.

Το τυπικά γηπεδούχο Λιανοκλάδι, καθώς το «Αλέκος Παπαγεωργίου» δεν είναι η φυσική έδρα της ομάδας, υποδέχθηκε τον Α.Ο Στυλίδας και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακά του Νίκο Γκιολέ, τον Σώτηρη Σχουλή ο οποίος σκόραρε σε ακόμη ένα ματς με απευθείας εκτέλεση φάουλ και γενικότερα την άμυνά του, κατάφερε και κράτησε στο 1-1 τον Α.Ο Στυλίδας.

Και λέμε κατάφερε διότι η Στυλίδα ήταν πιο δραστήρια επιθετικά στο παιχνίδι, είχε τις περισσότερες τελικές στο ματς και είχε και δύο πέναλτι από τα οποία σκόραρε μόνο το ένα.

Στην αρχή του αγώνα, ο Ζούνιορ Τίμιτε κέρδισε το πέναλτι από μαρκάρισμα του Γενιτσαρόπουλου και την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Γκούρλιας.

Ο Γκούρλιας πήρε φόρα εκτέλεσε, αλλά ο Γκιολές έπεσε και απομάκρυνε τη μπάλα κρατώντας το 0-0. Τα υπόλοιπα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κύλισαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, είχαμε ορισμένα σουτ από τους φιλοξενούμενους αλλά χωρίς να απειλήσουν.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου είχαμε τις δύο καλές ευκαιρίες του Λιανοκλαδίου στο ματς. Στο 38΄ο Παπαλέξης έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Μουλαράς του είπε ένα εντυπωσιακό «όχι» κρατώντας το μηδέν στην άμυνά του. Στο 42΄ήταν η σειρά του Σχουλή να απειλήσει όταν από πλάγια αριστερά έκανε τη σέντρα σουτ, η μπάλα είχε κατεύθυνση προς το τέρμα του Μουλαρά αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Στυλίδας μπλόκαρε τη μπάλα.

Στην επανάληψη στο γήπεδο επιθετικά υπήρχε μόνο η Στυλίδα. Η ομάδα του Φώτη Καραμπότση βρισκόταν συνέχεια στην επίθεση και με πρωταγωνιστή τον Ζούνιορ Τίμιτε προσπάθησε να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις.

Σε μία από αυτές και πιο συγκεκριμένα στο 66΄ο Τίμιτε πάτησε περιοχή ανατράπηκε από τον Ρόγα του Λιανοκλαδίου και ο διαιτητής Κούδας έδειξε για δεύτερη φορά την άσπρη βούλα του πέναλτι. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Τσόντζορας, ο οποίος δεν αστόχησε και παρόλο που ο Γκιολές ακούμπησε τη μπάλα στο σουτ του μέσου της Στυλίδας, έγινε το 0-1.

Όμως, λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 74΄ο Σχουλής ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ πλάγια δεξιά που κέρδισε η ομάδα και με ωραία εκτέλεση έγραψε το τελικό 1-1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button