Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΕρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Έκπτωτη διοίκηση ΕΠΣ Φθιώτιδας: «Ανυπόστατο και αβάσιμο το δελτίο τύπου της διορισμένης διοίκησης»

Η έκπτωτη διοίκηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε το χθεσινό δελτίο τύπου της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΠΣΦ, ως ανυπόστατο και αβάσιμο.

Η έκπτωτη διοίκηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε το χθεσινό δελτίο τύπου της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΠΣΦ, ως ανυπόστατο και αβάσιμο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠO 27-1-2023 ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Φ.

Με την από 30-9-2022 διαπιστωτική της πράξη, την οποία υπογράφει ένας δημόσιος υπάλληλος και όχι κάποιος Γενικός Γραμματέας ή Υπουργός, η Γ.Γ.Α. έβγαλε από την διοίκηση τα πανηγυρικά εκλεγμένα από τις αρχαιρεσίες της 28ης Ιουνίου 2021 μέλη και «τοποθέτησε» στην θέση τους τους χαμένους των εκλογών.

Αυτή η θλιβερή μειοψηφία πανηγυρίζει ανερυθρίαστα στα social media για το γεγονός ότι κατάφερε με την αντισυνταγματική και άκυρη πράξη της Γ.Γ.Α. να καταλάβει παράνομα το αξίωμα, για το οποίο τα σωματεία της Ένωσης την έκριναν ανίκανη αποδεικνύοντας αφενός ότι δεν την εμπιστεύονται και αφετέρου ότι την θεωρούν ακατάλληλη για την διοίκηση της Ε.Π.Σ.Φ.

Για τον λόγο αυτό εμείς, τα μέλη του νομίμως εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, τα οποία συγκεντρώσαμε και τους περισσότερους ψήφους κατά τις αρχαιρεσίες της 28ης Ιουνίου 2021, έχουμε προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης και την επαναφορά της ομαλότητας στο χώρο του Φθιωτικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα έχει κατατεθεί ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών αίτηση ακυρώσεως της ανωτέρω διαπιστωτικής πράξης της Γ.Γ.Α., η εκδίκαση της οποίας αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα και κατά συνέπεια βρίσκεται σε εξέλιξη η σημαντικότερη δικαστική διαδικασία, αυτή δηλαδή η οποία θα «στείλει» στο σπίτι τους τα διορισμένα μέλη της Ε.Π.Σ.Φ., που μπήκαν δηλαδή από το «παράθυρο» στη διοίκηση της, χωρίς κανένα λαϊκό έρεισμα και χωρίς την σύμφωνη γνώμη των σωματείων. Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και προς απογοήτευση των διορισμένων μελών της τωρινής διοίκησης δηλώνουμε ρητώς και κατηγορηματικώς, ενημερώνοντας παράλληλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας, ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δικαστικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της ομαλότητας στην Ε.Π.Σ.Φ. και σε καμία περίπτωση δεν έχουν τελειώσει οι αντίστοιχες δικαστικές ενέργειες, αλλά τώρα εντείνονται ευρισκόμενες στο πιο σημαντικό και πιο κρίσιμο στάδιό τους.

Συνεπώς η ανωτέρω ανεκδιήγητη και ασήμαντη μειοψηφία ψεύδεται για ακόμη μία φόρα όταν ισχυρίζεται στην από 27-1-2023 ανακοίνωσή της ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία αμφισβήτησης της ύπαρξης και λειτουργίας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Θα λάβουν την απάντησή τους σύντομα και μάλιστα με τρόπο που δεν θα αφήνει παρερμηνείες και αμφισβητήσεις μην τολμώντας να ασχοληθούν ξανά με τα κοινά του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, για το οποίο δεν έχουν ούτε την εντολή ούτε την εμπιστοσύνη των σωματείων για να το υπηρετήσουν, απομακρυνόμενοι κατόπιν δικαστικής απόφασης που θα μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το Φθιωτικό ποδόσφαιρο μέχρι την λήξη της 4ετούς θητείας μας, ως είχε αποφασισθεί από την συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού μας κατά τις αρχαιρεσίες της 28ης Ιουνίου 2021.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η διορισμένη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Φ. παραιτήθηκε χθες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας από την κύρια παρέμβαση που είχε ασκήσει κατά ημών επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν υπάρχει δικαστική απόφαση που να νομιμοποιεί τα τοποθετημένα από το «παράθυρο» μέλη της Ε.Π.Σ.Φ.

Εν αναμονή λοιπόν των δικαστικών εξελίξεων που αναμένονται και μετά
βεβαιότητας θα μας δικαιώσουν, όπως χθες και την Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας – Ιθάκης, επαναφέροντας την κανονικότητα στην Ε.Π.Σ.Φ. και κυρίως μην επιτρέποντας να αφεθεί ακυβέρνητο και στο έλεός του το Φθιωτικό ποδόσφαιρο. Λαμία, 28 Ιανουαρίου 2023

Τα εκλεγμένα μέλη της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.Φ.

Μιχαήλ Κορδολέμης
Δημήτριος Κατσούρας
Χρήστος Φαφούτης
Δημήτριος Νικολάου
Χρήστος Τσιάμης
Γεώργιος Φαφούτης
Γεώργιος Έλληνας
Θωμάς Κοσμάς
Αθανάσιος Ράπτης
Παναγιώτης Ζουμπόπουλος
Επαμεινώνδας Χατζής

Διαβάστε επίσης

Back to top button