Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός… ο Μπρούνο Γκάμα!

Αν θα έπρεπε να πάρει κάποιος το βραβείο του MVP από την χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη αυτός θα ήταν σίγουρα ο Μπρούνο Γκάμα.

Μπορεί να μας πείραξε, μπορεί να στεναχωρηθήκαμε από την βαριά ήττα από τον Άρη, όμως η ποδοσφαιρική ζωή της Λαμίας δεν σταματάει εδώ και θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Τώρα, όσο αφορά το παιχνίδι της Δευτέρας η ομάδα του Άρη είχε έναν ποδοσφαιριστή όπου η ποιότητά του και η εμπειρία του έκανε μπαμ από μακριά.

 

Ο λόγος για τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος με τις ενέργειές του και με τις πρωτοβουλίες του πήρε τον Άρη από χεράκι και τον οδήγησε στη νίκη επί της Λαμίας.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ εκτός του γκολ που πέτυχε, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, συνολικά ήταν ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης της ομάδας του Πάκο Ερέρα, έχοντας 2/8 γεμίσματα, 11 επιτυχημένες πάσες και μόλις 2 λάθη.

Τις περισσότερες φορές που είχε τη μπάλα στα πόδια του, τον μάρκαραν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, όμως ο Γκάμα έβαλε αρκετά δύσκολα και στην «κυανόλευκη» άμυνα αλλά και στο κέντρο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button