Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας

Ο δεύτερος γύρος της Α΄Φθιώτιδας ξεκινά... και τα προγνωστικά μας συνεχίζονται.

Ο δεύτερος γύρος της Α΄Φθιώτιδας ξεκινά… και τα προγνωστικά μας συνεχίζονται.

Από κουβά σε κουβά οδεύω, αλλά δεν τα παρατάμε ποτέ!

Ο δεύτερος γύρος της Α΄Φθιώτιδας ξεκινά σήμερα και περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια για τα φαβορί και ματς της «ουράς».

Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε:

1/ ΓΗ Π. ΣΤΑΥΡΟΥ : ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ—> Αν και έχει πάρει τα πάνω της η Νίκη στα τελευταία παιχνίδια, νομίζω πως κόντρα στον πρωτοπόρο Αστέρα θα τα βρει δύσκολα. Θα επιλέξω την πιο safe επιλογή, δηλαδή τον άσσο, όμως θα πω και ένα goal-goal. (Άσσος-GG)

2/ΓΗΠ. ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ: ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ—> Πολύ, πολύ, πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Δύο καλές και ποιοτικές ομάδες κοντράρονται στον Άγιο Κωνσταντίνο. Ο Άρης έχει το προβάδισμα ως γηπεδούχους αλλά… θα πω 1Χ (Άσσος/Ισοπαλία)

3/ ΓΗ Π. ΜΑΡΤΙΝΟΥ : ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008—> Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Οπούντιος χρειάζεται τη νίκη, η Μαλεσίνα θα «παλέψει» για το διπλό και αναμένεται να «πέσουν» κορμιά! (Ισοπαλία)

4/ΓΗΠ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ : ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ—> Το δεύτερο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής. Η Προοδευτική εντός έδρας χάνει δύσκολα, ο Ολυμπιακός έχει πάρει αρκετά διπλά φέτος αλλά κάτι μου λέει ότι δεν έχουμε νικητή εδώ! (Ισοπαλία)

5/ΓΗΠ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ : ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΣΤΥΛΙΣ ΩΡΑ 15.30—> Δεν το «πιάνει το μάτι» σου το παιχνίδι αυτό, όμως θεωρώ πως θα δώσει και αρκετά γκολ αλλά και θέαμα. (Χ2 και Goal-Goal)

Διαβάστε επίσης

Back to top button