Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος-Παναιτωλικός: Μάχη με φόντο την επιστροφή στις νίκες

Βόλος και Παναιτωλικός κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό (28/1, 19:30), στο πρώτο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Βόλος και Παναιτωλικός κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό (28/1, 19:30), στο πρώτο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Τέσσερις είναι μόλις οι συναντήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Stoiximan Super League με γηπεδούχο τον Βόλο και έχουν σημειωθεί και τα τρία αποτελέσματα. Δύο νίκες για τους γηπεδούχους, μια ισοπαλία και μια νίκη για τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε στην τελευταία επίσκεψη της στην Μαγνησία και μάλιστα την περσινή σεζόν κατάφερε να παραμείνει αήττητη, αφού μετά το 2-1 του Α’ Γύρου στον Βόλο, ακολούθησαν δύο ισοπαλίες στην έδρα της, μια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μια για τα Playouts. Οι δύο αυτές ισοπαλίες ήταν με 0-0.

Ο Βόλος έσπασε αυτό το αρνητικό σερί με νίκη στον φετινό Α’ Γύρου του πρωταθλήματος μέσα στο Αγρίνιο και μάλιστα έδωσε συνέχεια σε μια μικρή παράδοση που τον θέλει σε όλες τις νίκες που έχει απέναντι στον Παναιτωλικό να σημειώνει τρία γκολ. Αυτό συνέβη τόσο στα δύο ματς του Βόλου, 3-2 στις 9 Νοεμβρίου 2019 και 3-1 στις 10 Απριλίου 2021, όσο και στις 8 Οκτωβρίου 2022 στο Αγρίνιο με 3-2.

Η μεταξύ τους ισοπαλία στον Βόλο ήταν και αυτή με 0-0, στις 13 Δεκεμβρίου 2020 και ήταν το πρώτο από τα παιχνίδια τους που δεν σημειώθηκε τέρμα. Συνολικά υπάρχουν τέσσερις ισοπαλίες και στις δύο έδρες, με τις τρεις να είναι με 0-0 και μια με 1-1.

Ο Βόλος απέναντι στον Ιωνικό στη Νίκαια έσπασε ένα αρνητικό σερί που τον ήθελε να μην σκοράρει για πέντε διαδοχικά ματς, αλλά παρέμεινε χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στην έδρα του στα δύο δύσκολα ματς που έδωσε με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη πλευρά έχει τρεις νίκες μακριά από την έδρα του και δύο εντός, ενώ έχει ηττηθεί μόλις στα τρία από τα εννέα ματς που έχει δώσει ως φιλοξενούμενος στο φετινό πρωτάθλημα.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 7-5

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα – Μπαριέντος, Μεταξάς – Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές – Οζέγκοβιτς.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης – Λιάβας, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης – Ξενιτίδης, Μάρτενσον, Ντίας – Σενγκέλια, Μόρσεϊ, Καρέλης.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας
Βοηθοί: Γεώργιος Στεφανής, Δημήτριος Μαυρουδής
4ος: Άγγελος Αγγελάκης
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πέτρος Πάτρας

Διαβάστε επίσης

Back to top button