Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Επιστροφή για Τόμας, ατομικό για Ζίβκοβιτς και Βιεϊρίνια

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάτι θετικό μπροστά στα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών. Εκτός παραμένουν Ζίβκοβιτς και Βιεϊρίνια. #slgr #paokfc #AndrijaZivkovic #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάτι θετικό μπροστά στα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών. Εκτός παραμένουν Ζίβκοβιτς και Βιεϊρίνια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμαθε το πρωί της Τρίτης (1/11) ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κάλεντ Νάρεϊ από τα τρία ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Το ευχάριστο είναι η επιστροφή του Μπράντον Τόμας σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ όπως φαίνεται να αργεί η επιστροφή τόσο του Άντρια Ζίβκοβιτς, όσο και του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη κι έφυγε χωρίς θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ΑΕΚ. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έπιασαν δουλειά προκειμένου να γυρίσουν τον διακόπτη, να ανασυνταχθούν και να προετοιμάσουν το επόμενο παιχνίδι.

Το απόγευμα της Τρίτης (01.11) ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας, με το αγωνιστικό τμήμα να έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης στην OPAP Arena ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση κι έναν παιχνίδι κατοχής της μπάλας έπαιξαν δίτερμα σε υψηλή ένταση.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Μπράντον Τόμας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Κάλεντ Νάρεϊ που υπέστη θλάση στους προσαγωγούς μαζί με τους Λευτέρη Λύρατζη και Μάριο Τσαούση έκαναν θεραπεία, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Back to top button