Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Μαραθώνιος» με γκολ στην Πελασγία! (φωτογραφίες+βίντεο)

Με 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και 7 στο δεύτερο, ο Πελασγιακός «σκόρπισε» τον Ατσαλένιο Πετρωτού με 9-0 τελικό σκορ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Με 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και 7 στο δεύτερο, ο Πελασγιακός «σκόρπισε» τον Ατσαλένιο Πετρωτού με 9-0 τελικό σκορ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Κυριακή απόγευμα χωρίς αγώνα δεν γίνεται.

Έτσι και εμείς βρεθήκαμε στο γήπεδο της Πελασγίας με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Ατσαλένιο Πετρωτού, την οποία και φιλοδώρησε με εννέα τέρματα συνεχίζοντας την ανοδική πορεία προς τον τίτλο.

Το σημαντικό νέο όμως αυτής της αγωνιστικής είναι ότι ο προπονητής του Πελασγιακού κ. Κούκλης, έβαλε βασικό τον 15χρονο Κωνσταντίνο Μπούνο ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του με μεγάλη επιτυχία παρακαλώ

Στο ματς μόλις στο 3 λεπτό ο Καλλιώρας θέλησε να αιφνιδιάσει τον Μπούνο σουτάροντας εκτός περιοχής αλλά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 7 λεπτό ο Τσαούσης με μακρινή σέντρα από την άμυνα βρήκε το Μάνο και αυτός περνώντας δύο αμυντικούς έκανε το πλασέ στην δεξιά πλευρά του Τζαθα κάνοντας το 1-0.

Στο 18 λεπτό ο Σιαμανίκος πέρασε μία εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Ράπτη και αυτός πέρασε πλάγια την άμυνα αλλά σούταρε άουτ.

Στο 20 λεπτό είχαμε μια ωραία συνεργασία του Τσαούση με τον Τσιριγκούλη με τον δεύτερο να περνάει την μπάλα στο Ράπτη όμως και πάλι με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 42 λεπτό ο Μάνος συνεργάστηκε με τον Τσιριγκουλη και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κούκλη ήταν καταιγιστική. Μόλις στο 47 λεπτό ο Ξηρογιάννης που είχε περάσει ως αλλαγή σκοράρει από την δεξιά πλευρά κάνοντας το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα στο 49 λεπτό ο Μάνος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή πέρασε τους αμυντικούς που πήγαν να τον μαρκάρουν και με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 52 λεπτό ο Μάνος πάσαρε στον Ράπτη και αυτός σκόραρε για το 5-0. Στο 58 λεπτό ο Κουνής πήρε την μπάλα πάτησε στην περιοχή, σουταρε όμως ο Μπουνος τη μπάλα με γροθιές.

Στο 60 λεπτό και μετά από κόρνερ για τον Αταλένιο, ο Κουνής έπιασε την κεφάλια αλλά και πάλι ο 15χρονος τερματοφύλακας του Πελασγιακού έδιωξε τη μπάλα.

Στο 65 λεπτό ο Ξηρογιάννης με έξυπνη λόμπα αιφνιδιάζει τον Τζαθα κάνοντας το 6-0. Στο 78 λεπτό ο Παπαλέξης και ο Ράπτης συνεργάστηκαν, με τον δεύτερο να σκοράρει για δεύτερη φορά κάνοντας το 7-0.

Στο 81 λεπτό και πάλι ο Ράπτης μετά από συνεργασία που είχε με τον Ξηροκώστα έφτασε σε ένα εύκολο χατ τρικ κάνοντας το 8-0.

Ο «μαραθώνιος» των γκολ τερμάτισε στο 85 λεπτό με τον Κατσαμπέκη να φτάνει στην περιοχή κάνοντας το τελικό 9-0!

Βίντεο από τον Ηλία Παπαλεξάνδρου:

Φωτορεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button