Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ρομαό: «Δε φοβόμαστε τίποτα, παίζουμε στην έδρα μας»

Την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου ενόψει Σπόρτινγκ εκπροσώπησε ο Αλεξί Ρομαό.

Αναλυτικά είπε:

«Θα είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη την διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον στόχο μας. Θα είναι πολύ δύσκολο. Η Σπόρτινγκ είναι μία ομάδα πολύ τεχνική. Κι εμείς όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο, ο προπονητής μας, μας έχει δώσεις τις κατάλληλες οδηγίες για να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που να φοβόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και δεν φοβόμαστε τίποτα. Είναι θετικό που ξεκινάμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Τους περιμένουμε όλους να είναι στο πλευρό μας αύριο».

Για τον ρόλου του ως κεντρικός αμυντικός είπε:«Η φυσική μου θέση είναι αμυντικός μέσος, όμως ο κόουτς είναι αυτός που μου ζήτησε να παίξω στο κέντρο της άμυνας και από τη στιγμή που μου το ζήτησε, είμαι υποχρεωμένος να ανταποκριθώ».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να έρθει στον Ολυμπιακό:«Από πέρσι ήρθα για να πάρω μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πέρυσι στο Europa και φέτος στο Champions League. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στον Ολυμπιακό για να ζήσω ευρωπαϊκά βράδια, όπως αυτό».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button