ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται για τον Χοσέ Ρόμο! (vids)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.com.cy, ο ΠΑΣ Λαμία και η ΑΕΛ Λεμεσού ενδιαφέρονται για την απόκτηση του σέντερ φορ της ΑΕΚ Λάρνακας, Χοσέ Ρόμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.com.cy, ο ΠΑΣ Λαμία και η ΑΕΛ Λεμεσού ενδιαφέρονται για την απόκτηση του σέντερ φορ της ΑΕΚ Λάρνακας, Χοσέ Ρόμο.

Κυπριακό δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε επικοινωνία με την ΑΕΚ Λάρνακας για την απόκτηση του 29χρονου σέντερ φορ Χοσέ Ρόμο.

Πρόκειται για Βενεζουελάνο επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται στην Κύπρο από το 2018, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Ολυμπιακού Λευκωσίας, Καρμιώτισσας και ΑΕΚ Λάρνακας.

Μέχρι στιγμής ο Ρόμο έχει σκοράρει στην Κύπρο 22 τέρματα έχοντας συνολικά 97 συμμετοχές, ενώ έχει και 11 ασίστ.

Το ρεπορτάζ από την Κύπρο αναφέρει πως ο Ρόμο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ, ειδικά μετά τις αποκτήσεις των Αρτέμ Γκρόμοφ και Νεμάνια Νίκολιτς. Μάλιστα, οι πληροφορίες του «goal.com.cy» αναφέρουν πως Χοσέ Ρόμο και Λαμία βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να λήγει το 2024.

Όμως, νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για εμπλοκή μίας ακόμη ομάδας στην διεκδίκηση του Βενεζουελάνου ποδοσφαιριστή και αυτή είναι η ΑΕΛ Λεμεσού, η οποία αναζητεί και αυτή έναν σέντερ φορ.

Είναι κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει σύντομα, μιας και βρισκόμαστε μια μέρα πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button