Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χαμός στη Γ’ Εθνική: «Εφεύρεση το πέναλτι, δεν σεβάστηκε τον ιδρώτα των παικτών ο διαιτητής!»

«Βράζουν» στον Διγενή με το πέναλτι που υποδείχθηκε εις βάρος τους.

«Βράζουν» στον Διγενή με το πέναλτι που υποδείχθηκε εις βάρος τους

Ανακοίνωση για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα εξέδωσε ο Διγενής Νεοχωρίου.

Αναλυτικά:

Ο A.O ΔΙΓΕΝΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, για πρώτη φορά φέτος, να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για τη διαιτησία. Η απόφασή μας αυτή οφείλεται στη συμπεριφορά του διαιτητή Τζόβα Λεωνίδα της ΕΠΣ Ηπείρου, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτής στην Κέρκυρα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

Ο εν λόγω διαιτητής σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, σφύριζε εχθρικά προς την ομάδα μας, με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι που σφύριξε εναντίον μας στο 80’ λεπτό της αναμέτρησης.

Σε μια ανύποπτη φάση, όπου ο επιθετικός του Αστέρα Πετριτής μπαίνει στην περιοχή , ολοκληρώνει την προσπάθειά του με σουτ και αποκρούει ο τερματοφύλακάς μας, ο διαιτητής γυρίζει τη φάση πίσω και δίνει την εσχάτη των ποινών τιμωρώντας με κόκκινη κάρτα τον αμυντικό μας. Εκείνη τη στιγμή κανείς από τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο δεν κατάλαβε τί έγινε. Ο μόνος που είδε το πέναλτι στο γήπεδο ήταν ο διαιτητής, του οποίου εφεύρεση ήταν.

Δυστυχώς ο κύριος αυτός δεν σεβάστηκε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, τον αγώνα της διοίκησης για να μπορέσει η ομάδα να ταξιδέψει στην Κέρκυρα και το ευ αγωνίζεσθε μεταξύ των ομάδων. Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο του αγώνα για επιβεβαίωση των ανωτέρω.

Ελπίζουμε ο παρατηρητής του αγώνα να κατέγραψε τα διαιτητικά λάθη και όσοι διαιτητές οριστούν στους επόμενους αγώνες, να πράξουν το καθήκον τους και να μη στερήσουν από την ομάδα μας άλλους βαθμούς.

Α.Ο Νεοχωρίου ‘’ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ’’

πηγή: Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button