ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το χάρηκαν… με την καρδιά τους!(pics)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα SuperLeague Κ17 πέτυχαν τα παιδιά του ΠΑΣ Λαμία... και το πανηγύρισαν έτσι όπως έπρεπε!

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της Super League, η ομάδα Κ17 της Λαμίας φιλοξένησε το μεσημέρι της Κυριακής 19/1 την αντίστοιχη της ΑΕΛ, στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-1 πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι που παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο και ήταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού άνοιξαν το σκορ στο 55′ με τον Αρβανίτης, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 63΄ με τον Λυγούρα. Ο Καντάς όμως που είχε μπει λίγα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι ως αλλαγή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο 77΄ ενώ στο 89′ ο Καρακασίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νικόλαος Κουτρομάνος, με βοηθούς τους Πέτρο Κανιούρα και Απόστολο Καλογριανίτη, όλοι του συνδέσμου Καρδίτσας.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ17 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Τσάρας, Σεντής, Λόζος (70΄ Καλαμπαλίκης), Καρβούνης, Kibja (82΄ Σταθόπουλος), Μπαγινέτας (70΄ Καντάς), Καρακασίδης, Αρβανίτης (87΄ Λαμπρόπουλος) , Αναγνωστόπουλος (87΄ Κατσιούλας), Χύσκα.

Κ17 ΑΕΛ: Bekteshi, Ελεζη, Χατζής, Λυγούρας, Αντωνίου, Πράπας, Ταμπόσης, Παππάς, Τσιούπρος, Ριζούλης, Κυριζάκης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button