Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μέρα ανακοινώσεων στην Σπάρτη

Τρεις μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε σήμερα η Σπάρτη, η οποία έφτασε στις δεκατέσσερις στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα, οι “Λάκωνες” ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο πλάγιων αμυντικών και ενός μεσοεπιθετικού. Για την αριστερή ανασταλτική πτέρυγα πήραν τον Χρήστο Νιάρο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Εργοτέλη. Για την δεξιά πλευρά αποκτήθηκε ο   Θωμάς Γραίκος του Πανελευσινιακού ενώ ο μεσοεπιθετικός  Βασίλη Τριανταφυλλάκος παίζει ως μεσοεπιθετικός. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις νέες αφίξεις στην Σπάρτη:

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ενόψει της σεζόν 2017-18.

Απόκτηση Νιάρου

Την έναρξη συνεργασίας με τον αριστερό μπακ Χρήστο Νιάρο ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηλιούπολη, Δόξα Δράμας, Κόρινθο, Αχαρναϊκό, ΑΟ Τρίκαλα, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Εργοτέλη. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απόκτηση Τριανταφυλλάκου

Την έναρξη της συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Τριανταφυλλάκο ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Άρη, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία, Πανσερραϊκό, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Αγροτικό Αστέρα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απόκτηση Γραικού

Την έναρξη συνεργασίας με τον δεξιό μπακ Θωμά Γραικό ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρη, Μακεδονικό, Ζάκυνθο, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Πανηλειακό και Ζάκυνθο, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Πανελευσινιακό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button