Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Ολυμπιακό ο Μπούτουτσι!

Την απόκτηση του Ζούμερ Μπούτουτσι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. 

Την απόκτηση του Ζούμερ Μπούτουτσι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Στην απόκτηση του Ζούμερ Μπούτουτσι προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ζούμερ Μπούτουτσι. Ο διεθνής με την εθνική ομάδα του Κοσόβου εξτρέμ γεννήθηκε στο Βέλγιο στις 11 Σεπτεμβρίου 1996 και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» προερχόμενος από την Κόνιασπορ. Εφέτος με την ομάδα της Τουρκίας πραγματοποίησε 23 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη νορβηγική Λούρα και ακολούθησε η Σάντνες Ουλφ, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιανουάριο του 2012. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους πήρε μεταγραφή στη Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ και τον Μάρτιο του 2013 επέστρεψε στη Σάντνες Ουλφ με τη μορφή δανεισμού. Τον Ιανουάριο του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στη νορβηγική Βίκινγκ, στην οποία πραγματοποίησε 154 συμμετοχές, σημείωσε 23 γκολ και μοίρασε 30 ασίστ.

Στην Κόνιασπορ ανήκε από τον Ιανουάριο του 2021, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 83 παιχνίδια, με έντεκα γκολ και 15 ασίστ. Εκπροσώπησε την εθνική Νορβηγίας στα τμήματα U15, U16, U17, U18, U19 και U21, ενώ έχει φορέσει 16 φορές τη φανέλα της εθνικής Κοσόβου σε επίπεδο ανδρών, έχοντας σκοράρει μία φορά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button