Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μία ακόμη νίκη για Κισσαμικό!

Ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός ο οποίος επικράτησε με 3-0 των Τρικάλων εντός έδρας στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Την έκτη του νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε ο ΑΟΧ Κισσαμικός ο οποίος βρίσκεται πλέον στο -6 από τον τρίτο της βαθμολογίας ΟΦΗ. Στα του αγώνα το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τα Τρίκαλα να είναι αυτά που ξεκίνησαν μεν καλύτερα το παιχνίδι, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να γίνουν απειλητικά για την εστία του Λαζαρίδη.Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να είχαν γίνει απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις για την εστία του Λαζαρίδη.

Αρχικά στο 8΄ με την σέντρα του Πάνου να απομακρύνουν οι αμυντικοί των Κρητικών και εν συνεχεία στο 32΄ με το σουτ του Γροντή το οποίο έπεσε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Χανιωτών. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ ο ΑΟΧ Κισσαμικός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με σουτ του Αποστολίδη. Ο ΑΟΤ μετά το τέρμα που δέχτηκε πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο φάσεις.

Στο 50΄ με την κεφαλιά του Βέρτζου να περνά πάνω από το τέρμα των «δελφινιών» και στο 53΄ όταν και πάλι σε κεφαλιά του Βέρτζου είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη. Στο 58΄ οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη έφτασαν κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Χαλκιαδάκη απέκρουσε με τα πόδια ο Αποστολίδης. Ότι δεν κατάφεραν οι «κυανόλευκοι» στην φάση αυτή το πέτυχαν στο 68΄ με το σουτ του Χαλκιαδάκη να κάνει το 2-0. Έπειτα από το τέρμα αυτό ο ΑΟΧ Κισσαμικός πίεσε προκειμένου να φτάσει σε ακόμα ένα γκολ με το οποίο θα κλείδωνε την νίκη.

Αυτό ήρθε στο 70΄ με το σουτ του Λέο να καταλήγει στα δίχτυα του Αποστολίδη και να κάνει το 3-0. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι το οποίο ήταν υπέρ των γηπεδούχων. Στο 88΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Βρεττού με απευθείας κόκκινη για αψιμαχία του με τον Μάκο, με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button