Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λίγκα: Η ικανοποίηση από τη συνάντηση με Αυγενάκη για το ποσοστό του Στοιχήματος και οι ομάδες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις

Η πρώτη τη τάξη ποδοσφαιρική κατηγορία εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση για το θέμα της απόδοσης του ποσοστού από το Στοίχημα από την Κάτια Κοξένογλου. Τι κλίμα βγαίνει.

Η πρώτη τη τάξη ποδοσφαιρική κατηγορία εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση για το θέμα της απόδοσης του ποσοστού από το Στοίχημα από την Κάτια Κοξένογλου. Τι κλίμα βγαίνει.

Ουσιαστικά είναι μία συνέχεια της κουβέντας που είχε γίνει ξανά με Πολιτεία και Λίγκες. Και αυτή αφορά την απόδοση από το ποσοστό των κερδών των παικτών των στοιχημάτων. Από τη Λίγκα υπάρχει ικανοποίηση (βγαίνει γενικά ένα τέτοιο κλίμα) και διαπίστωση πως η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Και οι 14 ομάδες πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές / προϋποθέσεις ενώ για καμία δεν υπάρχει, υποψία, καταγγελία ή οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα (με βάση τα προαπαιτούμενα του Υφυπουργείου). Αυτό έχει τη σημασία διότι πχ Λίγκες όπως η Super League 2 έχει τα προβλήματά της καθώς υπάρχει η απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων για επιβολή ορίων στοιχηματισμού στην κατηγορία, θέτοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα υπό επιτήρηση.

Η δε Λίγκα είναι και το Πρωτάθλημα με τον πιο μεγάλο στοιχηματικό τζίρο. Από την μεριά τους τόσο η διοίκηση της Stoiximan Super League όσο και οι ομάδες αναμένουν πλέον τα επόμενα βήματα για ένα θέμα που έχει πάρει τον δρόμο του και για ένα πάγιο και αυτονόητο αίτημά τους.

Η Κάτια Κοξένογλου μετά το πέρας της συνάντησης επισήμανε: «Ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα της Super League 1, το έσοδο από το Στοίχημα, βλέπουμε ότι σιγά σιγά γίνεται πραγματικότητα με την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη. Ένα αίτημα που χρόνια το ζητούσε το ποδόσφαιρο και τώρα βλέπουμε ότι καταφέρνουμε να έρθουμε σε μία συμφωνία. Σήμερα λοιπόν έγινε μία συνάντηση για να συμφωνήσουμε όλες οι Λίγκες στο θέμα της κατανομής. Όπως ανέφερε και ο Υφυπουργός έχουμε κάνει ένα βήμα προόδου για να γίνει δικαιότερη η κατανομή».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button