ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πήραν… σκούπα στον ΠΑΣ Λαμία – Τέσσερις στον “πάγο” έρχεται ενίσχυση!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία μετά και την εντός έδρας από τον Ιωνικό.

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία μετά και την εντός έδρας από τον Ιωνικό.

Όπως αναμενόταν παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Κασναφέρης όπως γνωστοποιήθηκε από ανακοίνωση που βγήκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Επειδή ο ΠΑΣ Λαμία οδεύει ολοταχώς για… ξέρα, ήδη από την λήξη του ματς με τον Ιωνικό αναζητήθηκαν τα αίτια της κατρακύλας. Όχι ότι δεν φαινόταν ή δεν υπήρχαν προηγουμένως. Προφανώς. Απλά τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι και το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Η… έρευνα έφερε “ευρήματα” υπεράνω πάσης υποψίας και μια 4άδα ενδεκαδάτων μπαίνει -σε πρώτη φάση- στον πάγο. Να είστε σίγουροι όχι τυχαία. Να είστε απόλυτα σίγουροι.

Κάποιοι αποδείχτηκαν “σκάρτοι”. “Σκάρτοι” αγωνιστικά αλλά όχι μόνο…

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα δούμε και το θέμα του προπονητή για τον οποίο προφανώς και υπάρχουν σύννεφα. Μαύρος ουρανός για τον Παντελίδη εδώ που τα λέμε.

Ξέχωρα από τις εκκαθαρίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σε κάθε επίπεδο εντός του συλλόγου, έπεται και ενίσχυση. Κατά πληροφορίες του lamianow.gr θα αποκτηθούν ένας επιθετικός ενδεκάδας και ένας γκολκίπερ ενδεκάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας για Κασναφέρη

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Γιώργο Κασναφέρη. Αποδεχόμαστε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Η συμβολή του Γιώργου Κασναφέρη στην περσινή δύσκολη παραμονή της ομάδας μας στη Super League ήταν καθοριστική. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον ευχαριστεί για την εξαιρετική συνεργασία και τον επαγγελματισμό του και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button