ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μπάμπη Τεννέ / Σήμερα στις 22:00 Τρίο Μπελκάντο

Μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό.

Μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό.

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στις αλλαγές που έχει φέρει ο Μπάμπης Τεννές στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία. Τα υπογραμμίσαμε μάλιστα και στην εκπομπή των Τρίο Μπελκάντο στο Ράδιο Λαμία την περασμένη Παρασκευή.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΕΧΕΙ ΤΡΙΟ ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ!!!

Αλλά ας τα θυμηθούμε και πάλι!

Ο έμπειρος τεχνικός, έχοντας εξετάσει το υλικό που έχει στα χέρια του, μέσα από τις προπονήσεις αλλά και από το οικογενειακό φιλικό που έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα, αποφάσισε να δουλέψει δύο σχήματα!

Το ένα είναι το γνωστό σε όλους μας και συνηφασμένο με τον Τεννές, 4-2-3-1. Το άλλο όμως είνα το 3-4-3, σχήμα το οποίο δουλεύει περισσότερο η ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Εμείς, θα πάρουμε ως δεδομένο πως αυτό θα είναι το σύστημα του ΠΑΣ και θα σας παρουσιάσουμε τη δική μας πιθανή ενδεκάδα, χωρίς βέβαια να «βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά» για το αν τελικά θα δούμε αυτούς να ξεκινούν κόντρα στον Παναιτωλικό σήμερα!

Πάμε λοιπόν και στο τέρμα θα έχουμε τον Θεοδωρόπουλο, ενώ στην τριάδα μπροστά του θα βρίσκονται, αριστερά ο Μπάχανακ, δεξιά ο Ασίγκμπα και στο κέντρο ο Αντέτζο.

Ως δεξιός φουλ μπακ θα αγωνιστεί ο Γιάννης Σκόνδρας ενώ αριστερά θα βρίσκεται ο Γιώργος Σαραμαντάς! Στο κέντρο τώρα, θα πάρουν θέση ο Μπεχαράνο και ο Βασιλακάκης ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκονται ο Λάζαρ Ρομανιτς και Μίλος Ντέλετιτς. Μόνος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button