Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κράξιμο και από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου στον Αυγενάκη: «Οδηγείτε το ποδόσφαιρο σε αφανισμό και εξαθλίωση»

Όλη η Ελλάδα διαμαρτύρεται για τις πρακτικές Αυγενάκη, με αφορμή, αυτή τη φορά, το "κούρεμα" στα έσοδα των ΠΑΕ της Super League 2 από το στοίχημα προς όφελος ανύπαρκτου ενδιαφέροντος διοργανώσεων όπως οι Μεσογειακοί Αγώνες που θα διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στην εκλογική του περιφέρεια.

Όλη η Ελλάδα διαμαρτύρεται για τις πρακτικές Αυγενάκη, με αφορμή, αυτή τη φορά, το “κούρεμα” στα έσοδα των ΠΑΕ της Super League 2 από το στοίχημα προς όφελος ανύπαρκτου ενδιαφέροντος διοργανώσεων όπως οι Μεσογειακοί Αγώνες που θα διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στην εκλογική του περιφέρεια.

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου έστειλε επιστολή στους βουλευτές Δωδεκανήσου, αναφέροντας τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την απογοήτευση την οποία νοιώθουμε σαν Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, για την κατάφωρη αδικία που συντελείτε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την απόφαση του να μην εφαρμόσει την ΚΥΑ και να μειώσει τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες της Super League 2 από τη φορολογία των κερδών του Στοιχήματος, για τη ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ στα 70.000€ και να εξαιρεθεί τελείως η ομάδα ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ.

Μιλάμε για τις δύο μεγαλύτερες και ιστορικές ομάδες του Αιγαίου, με ακαδημίες και πάνω από πεντακόσιους αθλητές όλων των ηλικιών. Με τις αποφάσεις αυτές οδηγείτε το ποδόσφαιρο σε αφανισμό και εξαθλίωση.

Ζητάμε επιτέλους, έστω και τελευταία στιγμή, να πάρετε θέση και να στηρίξετε τον αθλητισμό στην παραμεθόρια και ακριτική Δωδεκάνησο.

Για την Ε.Ε.,

Ο Πρόεδρος Διακοφώτης Παναγιώτης Ο Γ. Γραμματέας Παυλίδης Γεώργιος”

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button