Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠαίδων - ΝέωνΤοπικό Ποδόσφαιρο

Με το δεξί μπήκε η μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής! (φωτορεπορτάζ)

Με το εμφατικό 1-4 και μάλιστα με ανατροπή, νίκησε η Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Βοιωτίας και μπήκε με το δεξί στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στον 7ο όμιλο.

Με το εμφατικό 1-4 και μάλιστα με ανατροπή, νίκησε η Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Βοιωτίας και μπήκε με το δεξί στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στον 7ο όμιλο.

Οι Φθιωτοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και παρά τον πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο (φυσικός χλοοτάπητας λασπωμένος) πήραν από νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού και δημιούργησαν πολλές φάσεις, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Έτσι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό και χωρίς να έχουν προηγουμένως απειλήσει.

Η ομάδα της Φθιώτιδας άνοιξε το παιχνίδι της και έδωσε πολλούς χώρους στους αντιπάλους, οι οποίοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, με τον Μπράνη στην εστία του να δηλώνει παρών.

Στην επανάληψη η Φθιώτιδα πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Κεραμίδα στο 51′, ενώ στο 57′ μετά από πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του ίδιου παίκτη, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα με το αυτογκόλ να διαμορφώνει το 1-2.

Η συνέχεια για την ομάδα του Νίκου Τσικρά ήταν καταιγιστική, όπου στο 68′ ο Λαμπαδιάρης έκανε το 1-3 με πλασέ μέσ από την περιοχή, μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Ταργαζίκη, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λαμπαδιάρης την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-3.

Το σκορ σφράγισε ο Κράξος στο 83′ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σύγχυση των αμυντικών σε εκτέλεση φάουλ του Σπουριδάκη.

Κ14 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Νίκος Τσικράς)

Μπράνης, Ζάνι (Λίρας 79′), Ρήγας (Κράξος 41′), Σπυριδάκης, Διαμαντής,

Σαντάρμης, Χόντζιας, Λαμπαδιάρης (Τσιγαρίδας 76′), Ταργαζίκης (Κουσόβα 76′), Κεραμίδας, Κολοβός.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button