ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ελεύθερος από την Wolfsberger ο Βέργος και οδεύει προς Ατρόμητο!

Ελεύθερος έμεινε από την Αυστριακή ομάδα Wolfsberger ο Νίκος Βέργος και οδεύει όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στον Ατρόμητο.

Ελεύθερος έμεινε από την Αυστριακή ομάδα Wolfsberger ο Νίκος Βέργος και οδεύει όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στον Ατρόμητο.

Πρώτα από την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7 είχατε ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης του Βέργου, για τον οποίο ο ΠΑΣ Λαμία είχε εκφράσει από νωρίς την πρόθεση ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ωστόσο το εξάμηνο που μας πέρασε, ο Βέργος αγωνίστηκε στη Λαμία με τη μορφή δανεισμού από την Βολφσμπέργκερ, συνεπώς για να τον διατηρούσε στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν θα έπρεπε είτε να ανανεώσει τον δανεισμό του, είτε να διαπραγματευτεί για την μεταγραφή του, είτε να μείνει ελεύθερος.

Αν και το συμβόλαιό του με τους Αυστριακούς έληγε τον Ιούνιο του 2024 εντούτοις η ομάδα του ανακοίνωσε τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους!

Η πρόθεση να παραμείνει ο Έλληνας φορ στη Λαμία υπήρχε, όμως στο παιχνίδι για την απόκτηση του μπήκε και ο Ατρόμητος και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στην ομάδα του Περιστερίου.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von wolfsbergerac (@wolfsbergerac)

Διαβάστε επίσης

Back to top button