Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε απολογία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Ιγκλέσιας

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, εξαιτίας της συμπεριφοράς του μετά το τέλος του Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, θα βρεθεί ο Ματίας Ιγκλέσιας. #slgr #asterasfc #Iglesias #panathinaikosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, εξαιτίας της συμπεριφοράς του μετά το τέλος του Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, θα βρεθεί ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την 3η-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Matias Walter Iglesias:

“Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 4345_2023/2-2-2023 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 3ης-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ., συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button