ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Η προϊστορία δείχνει… Φθιώτιδα!(pics+vids)

Από την πρώτη συνάντηση και την τριάρα στην Τρίπολης... έως τα συνεχόμενα 0-0. Η προϊστορία του ΠΑΣ Λαμία - Αστέρας Τρίπολης.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

3η αγωνιστική SuperLeague 1

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά την 3η αγωνιστική της σεζόν 17/18, με τον Αστέρα του Βεργέτη να έχει ήδη χάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα την 1η αγωνιστική στην έδρα του και να έχει γυρίσει με την ισοπαλία από την ΑΕΛ τη 2η..

Η Λαμία ήδη στο 25′ νίκαγε με 0-2 μέσα στην Τρίπολη, με τους Αρκάδες να είναι τραγικοί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και το τελικό 1-3 να είναι απόλυτα δίκαιο…

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

18η αγωνιστική SuperLeague 1

Ένα γκολ του Αλέξανδρου Καραγιάννη στο 72΄του αγώνα, έκρινε την δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Η ομάδα της Λαμίας, έχοντας μία αρκετά καλή εμφάνιση, πήρε αυτό που ήθελε χάρη στον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Ο Καραγιάννης, έπειτα από βολέ του Νίκου Παπαδόπουλου, έκανε το 1-0 με σουτ δίνοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2019

10η αγωνιστική – SuperLeague 1

Η τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ήταν και πάλι στο ΔΑΚ Λαμίας. Αυτή τη φορά όμως, η ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

25η αγωνιστική – SuperLeague 1

Ο Αστέρας υποδέχτηκε τη Λαμία πέρσι την 25η αγωνιστική, όπου και οι Αρκάδες καίγοντας για το τρίποντο, με σκοπό να πάρουν διαφορά από τις τελευταίες θέσεις.

Οι Κιτρινομπλέ δυστυχώς σε ένα ματς φωτιά, ήταν άνευροι σε όλο το 90λεπτο, δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Φάνηκε με γυμνό μάτι ότι ο Παράσχος ήθελε να εξασφαλίσει την ισοπαλία παρά να ανοιχτεί και να κυνηγήσει το ματς…

 

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

8η αγωνιστική – SuperLeague 1

Ο πέμπτος αγώνας ανάμεσα στους δύο συλλόγους, έμελλε να φέρει μία «βαριά» εκτός έδρας ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου και μάλιστα στο ντεμπούτο του Έλληνα προπονητή, ηττήθηκε με σκορ 4-1!

Την αρχή έκανε ο Ντάνι Σουάρεζ στο 21΄με σουτ, ενώ η απάντηση του ΠΑΣ ήταν το 1-1 με τον Μάρκ Ασίγκμπα να χρίζεται σκόρερ, στο 36΄.

Όμως, ο Χερόνιμο Μπαράλες στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα της Τρίπολης, με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αντριάν Ριέρα.

Το 3-1 έγινε στο 51΄του παιχνιδιού με τον Τασουλή να σουτάρει με το αριστερό και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσίκα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, έκανε και το 4-1 με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button