Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός Λαμίας – Αστέρας Σταυρού 1-0: Το φιλμ του τελικού (φωτορεπορτάζ + βίντεο)

Ο Ολυμπιακός Λαμίας κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας 2022-2023 κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Αστέρα Σταυρού με τελικό σκορ 1-0 και σκόρερ τον Γιάννη Αντωνόπουλο.

Ο Ολυμπιακός Λαμίας κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας 2022-2023 κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Αστέρα Σταυρού με τελικό σκορ 1-0 και σκόρερ τον Γιάννη Αντωνόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 20΄η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Αντωνόπουλος έκλεψε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου από τον Παρλάντζα, ο παίκτης του Ολυμπιακού πάσαρε στον Αντωνίου ο οποίος έφυγε από πλάγια δεξιά, πάτησε περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο Λυτάκης με προβολή πρόλαβε και πέταξε τη μπάλα κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Αλέξανδρος Κουφιώτης, στην προσπάθειά του να πάρει την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, χτύπησε στη δοκό και αποχώρησε λόγω τραύματος στο σαγόνι. Στη θέση του πέρασε ο Νταλταρής.

Στο 30΄πολύ ωραίο σουτ του Ζήσιμου εκτός της περιοχής, ο Τσάμης όμως πετάχτηκε εκπληκτικά και απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Αντωνίου εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας πίεσε ψηλά για να βρει κάποιο γκολ, όμως πρώτος το πέτυχε ο Ολυμπιακός. Ο MVP του σημερινού τελικού, Γιάννης Αντωνόπουλος, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Ακασού, ο Τζοβάρας ήταν κοντά στη φάση και καταλόγισε το πέναλτι.

Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Αντωνόπουλος και από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε και πέτυχε το 1-0.

Δείτε το γκολ:

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Νικολόπουλος σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Μαγκλάρας του είπε όχι. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ομάδα που πίεζε ήταν αυτή του Αστέρα. Ευαγγελόπουλος, Κακκάβας και Λυτάκης προσπάθησαν να απειλήσουν την άμυνα του Ολυμπιακού και τον τερματοφύλακα της ομάδας Νίκου Μαγκλάρα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η ομάδα του Σταυρού σκόραρε στο 87΄με τον Κακκάβα, όμως πριν πετύχει το γκολ ο έμπειρος σέντερ φορ, ο Τζοβάρας καταλόγισε επιθετικό φάουλ, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την απόφαση αυτή, όμως ο Σουπερλιγκάτος διαιτητής ήταν ξεκάθαρος!

Η τελευταία φάση του Ολυμπιακού, ήταν ένα σουτ του Αντωνίου από πλεονεκτική θέση το οποίο πέρασε άουτ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button