Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κέρδισε και στην κακή της ημέρα η Πελασγία! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄Φθιώτιδας ο Μεξιατικός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Πελασγιακό.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄Φθιώτιδας ο Μεξιατικός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Πελασγιακό.

Η ομάδα της Πελασγίας αν και δεν βρέθηκε και στην καλύτερή της ημέρα, κατάφερε και κέρδισε με 0-2 σκορ χάρη σε δύο τέρματα του Μήτσιου.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Απόγευμα Σαββάτου και για την 12 αγωνιστική του 3 ομίλου της Β΄ Φθιώτιδας, με τον Μεξιατικό να υπδέχεται τον Πελασγιακό σε ένα παιχνίδι με την φιλοξενούμενη ομάδα να χάνει 19 ευκαιρίες και με τον Μήτσιο να «λύνει τον γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του και να χαρίζει 3 ακόμη βαθμούς.

Η ομάδα του Κούκλη, ο Πελασγιακός μπήκε δυναμικά στα πρώτα λεπτά με αιχμή του δόρατος τον Ράπτη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 4 λεπτό ο Ράπτης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή ανέλαβε την εκτέλεση ο ίδιος αλλά η κατάληξη ήταν στο οριζόντιο δοκάρι του Τσουμπάκου.

Στο 14 λεπτό ο Τσαούσης από την αριστερή πλευρά ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ, έστειλε τη μπάλα απευθείας στην απέναντι πλευρά αλλά πέρασε άουτ.

Στο 23 λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση ο Ράπτης υποδέχεται την μπάλα στην μικρή περιοχή χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα και με πλασέ την έστειλε άουτ.

Στο 28 λεπτό ο Ξηρογιάννης από την αριστερή πλευρά έδωσε τη μπάλα στο στην περιοχή του πέναλτι, εκεί όπου βρισκόταν ο Παναγιωτόπουλος διώχνει έξω από την περιοχή ο Μήτσιος παίρνει την μπάλα και με υποδειγματικό πλασέ κάνει το 0-1.

Στο 31 λεπτό μετά από σέντρα του Τσαούση μέσα στην περιοχή βρέθηκε πάλι ο Μήτσιος και με προβολή έκανε το 0-2. Το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι χαμένες ευκαιρίες είχαν την τιμητική τους με το Ράπτη να χάνει 8 ευκαιρίες και να τον ακολουθούν Μάνος, Ξηρογιάννης και Παπαλέξης.

Μία από τις αξιοσημείωτες φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτή του 51΄ με τον Τσαούση από την αριστερή πλευρά να σουτάρει και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Τσουμπάκου. Στο 76 λεπτό σε μια αντεπίθεση για την ομάδα του Μεξιατικού, ο Κρητικός σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Μπούνου.

Βίντεο από τον Ηλία Παπαλεξάνδρου:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Διαβάστε επίσης

Back to top button