ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με αυτούς θα υποδεχθεί τη Λαμία ο Παναθηναϊκός!

Δείτε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #αποστολή #SportsNews #season2022_2023

Δείτε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #αποστολή #SportsNews #season2022_2023

Με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στην αποστολή κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Εκτός ο Μάγκνουσον που συνέχισε το ατομικό, αλλά και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Λαμία ολοκλήρωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να προπονείται κανονικά και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της αυριανής αναμέτρησης της Λεωφόρου.

Παράλληλα, εκτός έμεινε γι΄ άλλο ένα παιχνίδι ο Μάγκνουσον, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στην γάμπα και ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κουρμπέλης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Στο παιχνίδι με τη Λαμία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών ο Δημήτρης Κουρμπέλης».

Διαβάστε επίσης

Back to top button