Α΄ ΦθιώτιδαςΕρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα ματς της Α΄Φθιώτιδας

Με την 17η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας με τους πρωτοπόρους να ψάχνουν ο τρίποντο και εγώ το 6 στα 6 στα προγνωστικά που θα δώσω.

Με την 17η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας με τους πρωτοπόρους να ψάχνουν ο τρίποντο και εγώ το 6 στα 6 στα προγνωστικά που θα δώσω.

Κάτι από δύο παραπάνω που έγραψα… δεν θα γίνει! Μαντέψτε εσείς ποιο 😂

Επικίνδυνες αναμετρήσεις λοιπόν για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος σήμερα, με τον 1ο Αστέρα Σταυρού να παίζει κόντρα στην Α.Ε Καλυβίων, ενώ η Δάφνη Λιβανατών υποδέχεται τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου.

Ο Οπούντιος Μαρτίνου και ο Ολυμπιακός Λαμίας από την άλλη, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο ντέρμπι της αγωνιστικής!

Πάμε όμως να δώσω χωρίς πολλά πολλά τα προγνωστικά μου…

1/ΓΗΠ. ΦΡΑΝΤΖΗ : ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Κάτι μου λέει ισοπαλία σε αυτό το ματς, οπότε εκεί θα ποντάρω. (Ισοπαλία)

2/ΓΗΠ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ : ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ—> Νομίζω ότι θα δυσκολευτεί ο Αστέρας να ξεπεράσει το εμπόδιο της ανεβασμένης Α.Ε Καλυβίων, αλλά θα το ξεπεράσει. (2 και GG)

3/ΓΗΠ . ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ: ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ—> Καλή και επικίνδυνη ομάδα ο Άρης, όμως η Δάφνη αν θέλει να παραμείνει κοντά στην πρώτη θέση θα πρέπει να τα δώσει όλα. (1-Άσσος)

4/ ΓΗΠ. ΣΤΥΛΙΔΑΣ : ΣΤΥΛΙΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ—> Η ομάδα της Στυλίδας ήταν αρκετά καλή κόντρα στο Λιανοκλάδι και ίσως να αδικήθηκε από το τελικό αποτέλεσμα, έχει δυνατή έδρα αλλά η Αταλάντη θα την δυσκολέψει αρκετά. Παρόλο αυτά θα πάω με την έδρα. (1-Άσσος)

5/ ΓΗΠ . ΛΑΡΥΜΝΑΣ : ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ—> Μία Προοδευτική χωρίς απουσίες και μέσα στην έδρα της νομίζω ότι θα πάρει το τρίποντο με τον Α.Σ Λιανοκλαδίου. (1-Άσσος)

6/ ΓΗΠ. ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ—> Δύσκολο παιχνίδι για να δώσεις πρόγνωση. Και οι δύο ομάδες είναι έμπειρες και ποιοτικές με τον Ολυμπιακό να έχει ένα προβάδισμα λόγω και του πάγκου που διαθέτει σε σχέση με τον Οπούντιο. Βέβαια κάτι τέτοιο είχα γράψει και για το ματς με τον Αστέρα όπου το Μαρτίνο κέρδισε αλλά οκ. (1Χ το βλέπω)

Διαβάστε επίσης

Back to top button