Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πέρασε από τη Μενδενίτσα η Θύελλα Ροδωνιάς!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο, η Θύελλα Ροδωνιάς επικράτησε εκτός έδρας του Αετού Μενδενίτσας με 1-2 σκορ.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο, η Θύελλα Ροδωνιάς επικράτησε εκτός έδρας του Αετού Μενδενίτσας με 1-2 σκορ.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Γιώργο Ντζιαβίδα:

ΕΤΟΣ:2023

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ

Είναι κρίμα στ΄αλήθεια σε ένα χωριό με ιστορία και με ανθρώπους να προσπαθούν να διατηρήσουν την ομάδα τους, να υπάρχει τέτοιο γήπεδο, το οποίο είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Και αν δεν υπήρχε η χαλαζόπτωση που έπεσε λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και “μαλάκωσε” λίγο τον σκληρό αγων/κό χώρο, τότε δεν ξέρω πως θα παιζόταν ποδόσφαιρο.

Άραγε δεν μπορεί να κάνουν κάτι οι αρμόδιοι, ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα γήπεδα εποχής ΄70; Κρίμα.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και με τους ποδ/στές να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, οι φιλοξενούμενοι απέδρασαν με το τρίποντο παίρνοντας μια νίκη δύσκολη, αλλά που την άξιζαν όμως.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, έκαναν τις ευκαιρίες, ισοφάρισαν  στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη, σημείωσαν ένα καταπληκτικό τέρμα από τον Καλαντζή και πήραν τη νίκη.

Μάλιστα προς το τέλος παίζοντας με 10 παίκτες, λόγω αποβολής παίκτη τους, οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν τη νίκη, με τους γηπεδούχους όμως να μην μπορούν να κάνουν κάποια ευκαιρία και να απειλήσουν.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ:

10΄ο τερματοφύλακας της Ροδωνιάς απέκρουσε με τα πόδια σε τετ α τετ με ποδ/στή της γηπεδούχου.

20΄μεγάλη ευκαιρία για τουε φιλοξενούμενους με τον νεαρό Γιαννούτσο να σουτάρει απευθείας σε πάσα του Αναστασόπουλου, βγάζοντας τη μπάλα άουτ!

23΄Ο Γκιάτα με σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια θα κάνει το 1-0.

35΄ωραία σέντρα του Ντζιαβίδα από δεξιά, ο Κωστόπουλος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Β΄ΜΕΡΟΣ:

50΄Αφού “έκλεψε” τη μπάλα ο Καλαντζής, πραγματοποίησε ένα τεχνικό σουτ από μακριά και σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα, σαν αυτά που βλέπουμε στα γήπεδα της super league(εκεί όμως οι παίκτες παίζουν σε γήπεδα με χόρτο) κάνοντας το 1-2.

60΄Ο Ντζιαβίδας μέσα στην περιοχή, έκανε το γυριστό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

65΄ο Αναστασόπουλος μετά την ωραία πάσα του Κωστόπουλου, έκαμε το σουτ από καλή θέση, στέλνοντας τη μπάλα όμως άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης ο Δαουκλιώτης Κ. με βοηθούς τους Δαουκλιώτη Αβρ. και Κανδηλάρη Αναστ.

“ΑΕΤΟΣ” ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ:Αχινιώτης, Γεωργίου, Γώγος Θ., Τεριμίδας(25΄λ.τρ.Ραπουσάι), Κυριαζής, Ρόγγας(67΄Γώγος Δ.), Kolaj, Πασχάλης(65΄Φαφούτης),Κάντζηνος(67΄Τσιμπούρης), Γκιάτα, Αντωνόπουλος

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Ι.):Κατσακιώρης, Γιαννούτσος Γ., Γκουτζηκώστας(60΄Γιαννούτσος Ι.), Τζάθας, Ζάρπας, Κωστόπουλος, Διώτης, Παπαυγέρης, Αναστασόπουλος, Καλαντζής, Ντζιαβίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button