ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άνοιξε ο δρόμος στη Μαλακάσα / Επιστρέφει κανονικά στη βάση του ο ΠΑΣ Λαμία!

Υπήρχε κίνδυνος η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία να παραμείνει και σήμερα στην Αθήνα εξαιτίας της κλειστής Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Υπήρχε κίνδυνος η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία να παραμείνει και σήμερα στην Αθήνα εξαιτίας της κλειστής Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Παρόλο αυτά όπως έγινε γνωστό και μεταφέρθηκε μέσα από το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV, ο δρόμος στη Μαλακάσα ο οποίος είχε κλείσει λόγω της κακοκαιρίας, άνοιξε τελικά και η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία θα επιστρέψει κανονικά στη βάση της μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως αν τελικά έμενε Αθήνα και σήμερα η Λαμία θα αντιμετώπιζε πρόβλημα στην προετοιμασία της για τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 10.

Από τη «Νέα Οδό» διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Λαμίας είναι σε ισχύ.

«Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων» αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button