ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ψάχνεται» για Τσελεπίδη η Λαμία!(pics+vid)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο ΠΑΣ Λαμία έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τίμο Τσελεπίδη!

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League 1 να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αυτό της Super League 2 να είναι ακόμη στον “αέρα” και η μεταγραφική περίοδος να ξεκινά φέτος πιο αργά από ποτέ, στις 3/8, αυτό  όμως δεν σημαίνει ότι αρκετές ομάδες δεν κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα.

Κάτι τέτοιο ισχύει και με την Λαμία, με τους κυανόλευκους να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους και από τη στιγμή που ο Άρης πήρε την άδεια για την Ευρώπη συνεπώς η πρώτη θέση των play out δεν οδηγεί σε αυτήν, ο μόνος, ρεαλιστικός στόχος της Λαμίας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί και για λόγους γοήτρου!

Οι κυανόλευκοι λοιπόν έχουν ήδη αρχίσει τις…προεργασίες για την επόμενη μέρα. Και σε αυτές τον πρώτο λόγο έχει το θέμα των ανανεώσεων. Με τους Ντάνιελ Αντέτζο, Χρήστο Αραβίδη και Βάντερσον Σκαρντοβέλι να έχουν σειρά προτεραιότητας οι περισσότεροι θα κληθούν να συζητήσουν με την διοίκηση για το ενδεχόμενο ανανέωσης.

Βέβαια αυτό δεν εμποδίζει τους κυανόλευκους να κοιτούν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυσή τους.

Ένας από αυτούς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του lamiara.gr από την Πάτρα έχει προταθεί στους κυανόλευκους (δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την ομάδα μας), είναι ο 24χρονος αμυντικός της ΠαναχαϊκήςΤίμος Τσελεπίδης.

Ο ύψους 1,84 αμυντικός, αναμένεται να ολοκληρώσει το πέρασμά του από τους Αχαϊούς αφού μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι “χάλασε” την πρόταση που του ετοίμαζαν οι πατρινοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button