FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όλα για το διπλό…

Με μια σημαντική απώλεια, αυτή του Πατρίκ Βουό, ο ΠΑΣ Λαμία θα «παλέψει» όπως κάθε φορά για το διπλό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, θα φιλοξενηθεί σήμερα 9/9 και ώρα 16:00 από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η φθιωτική ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της τον βασικό της επιθετικό, τον Πατρίκ Βουό, ο οποίος παρόλο που στις τελευταίες προπονήσεις μπήκε ακολούθησε ένα μέρος αυτών, δεν μπήκε στην αποστολή για Αρκαδία.

Από την άλλη και ο Στάικος Βεργέτης στον Αστέρα έχει προβλήματα καθώς ο Εβγκέν Σελίν είναι εκτός με θλάση.

Τώρα, μια πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία θέλει τον Παπαδόπουλο κάτω από τέρμα, τον Ασίγκμπα δεξιά, τον Παντελιάδη αριστερά, Αναστασιάδης και Κουκόλη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μπροστά από την άμυνα, Όμο και Μπλάζιτς και πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο ο Πίτι. Αριστερά στον άξονα ο Ακόστα, δεξιά ο Βάντερσον και στην επίθεση ο Νίκος Τσούκαλος.

Μείνετε συντονισμένοι στο LamiaSports για να παρακολουθείσετε από τις 15:45 το pregame καθώς και την εξέλιξη του παιχνιδιού και όλο το ρεπορτάζ μετά τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button