Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης: Να διατηρήσουν ελπίδες… εξάδας!

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Τα έξι τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων που έγιναν στο Αγρίνιο έχουν τελειώσει ισόπαλα, ενώ στα δύο τελευταία δεν σημειώθηκε ούτε γκολ, αφού ολοκληρώθηκαν με 0-0.

Ο Παναιτωλικός μάλιστα έχει να σημειώσει γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης από τις 3 Οκτωβρίου 2020 και το μεταξύ τους 1-1, με τον Αριγίμπι να είναι εκείνος που το πανηγύρισε μετά από εκτέλεση φάουλ. Από τότε υπάρχουν δύο 0-0 στο Αγρίνιο, ενώ και με γηπεδούχο τον Αστέρα δεν τα έχει καταφέρει, αφού στις 14 Δεκεμβρίου 2021 η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε με 1-0, ενώ αυτή τη σεζόν στον πρώτο γύρο το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 0-0.

Από τις 12 μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό υπάρχουν επτά ισοπαλίες με τις πέντε να είναι με 1-1, ενώ οι άλλες δύο είναι χωρίς γκολ (0-0). Ο Παναιτωλικός έχει επικρατήσει με τρία διαφορετικά σκορ, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης.

Η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης είναι στις 10 Ιανουαρίου 2016, όπου επικράτησε με 2-1 (53’ Ρουσκουγέδα, 72’ Παπάζογλου – 63’ Γιάννου).

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την σεζόν 2005-06, με την κάθε μία να επικρατεί στην έδρα της, ενώ ποτέ δεν έχουν κληρωθεί για το Κύπελλο Ελλάδος.

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 10-9

Πιθανές ενδεκάδες:
Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης – Λιάβας, Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης – Ντίας, Μάρτενσον – Σενγκέλια, Μόρσεϊ, Κολοβός – Καρέλης.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Σανταφέ, Μπαρτόλο – Κρέσπι, Μπερτόγλιο, Σίτο – Μπαράλες.

Διαιτητής: Φωτιάς (Θανασιάς, Νίκζας, 4ος Κατοίκος, VAR: Γκορτσίλας, Νικολαΐδης)

Διαβάστε επίσης

Back to top button