Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκολάρες Γιακουμάκη και Φούντα στον «εμφύλιο» του MLS

Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας σκόραραν στην αναμέτρηση των ομάδων τους για το MLS, με τον πρώτο νικητή, με 3-1.

Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας σκόραραν στην αναμέτρηση των ομάδων τους για το MLS, με τον πρώτο νικητή, με 3-1.

Ελληνικό χρώμα είχε η αναμέτρηση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με την Ντι Σι Γιουνάιτεντ για το MLS, αφού δύο παίκτες που θα ενισχύσουν τις επόμενες… ώρες την Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2024 τέθηκαν αντιμέτωποι και μάλιστα πέτυχαν πολύ όμορφα γκολ.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να ανοίγει το σκορ στο 13′ με πολύ όμορφο πλασέ, εκτός περιοχής και από δύσκολη γωνία, μετά από άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα. Aυτό ήταν το δέκατο γκολ σε 14 εμφανίσεις στο MLS για τον Κρητικό σέντερ φορ.

Η ομάδα της Γουάσινγκτον ισοφάρισε στο 27′ με τον Ταξιάρχη Φούντα να πλασάρει υπέροχα στην αντεπίθεση. Ο «Τάξι» έφτασε τα τέσσερα γκολ σε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με γκολ των Άντριου Γκούτμαν στο 49′ και Τάιλερ Γουλφ στο 73′. Έτσι έφτασε τους 28 βαθμούς σε 18 αγώνες και είναι πέμπτη στην ανατολική περιφέρεια, ενώ η Ντι Σι Γιουνάιτεντ είναι όγδοη με 23 βαθμούς.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button