Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Υπογράφει στον Άρη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος!

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος... #slgr #arisfc #Χριστοδουλόπουλος #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος… #slgr #arisfc #Χριστοδουλόπουλος #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Μεταγραφική έκπληξη για τον Άρη που ήρθε σε συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με τον Έλληνα άσο που έμεινε ελεύθερος από τον Ανόρθωση να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Για την τέταρτη μεταγραφή του τη χειμερινή περίοδο φουλάρει ο Άρης, θέλοντας να ενισχυθεί σε μια γραμμή με κενά μετά την μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό και τον σοβαρό τραυματισμό του Μανού Γκαρθία.

Οι «κιτρινόμαυροι» κινήθηκαν στην αγορά των ελεύθερων και όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιήσουν μια μεταγραφή έκπληξη, δίνοντας τα χέρια με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο 36χρονος άσσος που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς έως το καλοκαίρι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button