Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ατσού: Από εξτρέμ της Τσέλσι και στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού, αγνοούμενος στην Αντιόχεια…

Ο άλλοτε εξτρέμ της Τσέλσι και της Νιούκαστλ, Κριστιάν Ατσού φέρεται να έχει παγιδευτεί στα συντρίμμια πολυκατοικίας στην Αντιόχεια μετά τον φονικό σεισμό μεγέθους 7,8 Ρίχτερ. #Turkey #earthquake #Hatayspor

Ο άλλοτε εξτρέμ της Τσέλσι και της Νιούκαστλ, Κριστιάν Ατσού φέρεται να έχει παγιδευτεί στα συντρίμμια πολυκατοικίας στην Αντιόχεια μετά τον φονικό σεισμό μεγέθους 7,8 Ρίχτερ.

Ο 31χρονος Γκανέζος άσος το 2015, την εποχή δηλαδή που αγωνιζόταν στην Τσέλσι, είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, ενώ μεταπήδησε από την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας στην Χατάισπορ το περασμένο καλοκαίρι.

Εκτός από τον Ατσού αγνοείται και ο αθλητικός διευθυντής της Χατάισπορ, Τανέρ Σαβούτ. Ο σεισμός προκάλεσε σφοδρό «χτύπημα» στην πόλη Καχραμάνμαρας, όπου εδρεύει η Χατάισπορ.
Δύο ποδοσφαιριστές, αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου ανασύρθηκαν ζωντανοί και πλέον γίνονται προσπάθειες και για τους Ατσού και Σαβούτ που παραμένουν αγνοούμενοι. Οι προβλέψεις για τον σεισμό στην Τουρκία είναι δυσοίωνες αφού σύμφωνα με τους ειδικούς δεν αποκλείεται οι νεκροί να ξεπεράσουν τους 10.000.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες (5/2), ο Ατσού σκόραρε στο 97΄ το νικητήριο τέρμα της ομάδας του. Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής μεταπήδησε το 2013 από την Πόρτο στην Τσέλσι, έναντι 3.5 εκατ. λιρών δίχως να καταφέρει να αγωνιστεί στην Premier League.

Αν και έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό, εντούτοις η μεταγραφή του δεν τελεσφόρησε και αγωνίστηκε ως δανεικός κατά σειρά σε Φίτεσε, Έβερτον, Μπόρνμουθ, Μάλαγα και Νιούκαστλ. Μάλιστα στους «ανθρακωρύχους», ο Ατσού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της ομάδας στην Premie League καταγράφοντας 86 συμμετοχές. Το 2021 μετακόμισε στην Αλ Ραέντ και από εκεί βρέθηκε στην Τουρκία και την Χατάισπορ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button