Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Μπρανέσκου ο Ατρόμητος!

Τον αντικαταστάτη του Μάριτς, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα, βρήκε ο Ατρόμητος. #slgr #atromitosfc #transfernews #Branescu #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Τον αντικαταστάτη του Μάριτς, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα, βρήκε ο Ατρόμητος. #slgr #atromitosfc #transfernews #Branescu #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα από σήμερα ο Ρουμάνος τερματοφύλακας, Λαουρέντιου Μπρανέσκου.

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση απόκτησης του Λαουρέντιου Μπρανέσκου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

O Ρουμάνος γκολκίπερ, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, είναι γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1994 και η τελευταία ομάδα ήταν η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ από την οποία αποχώρησε πριν από λίγες μέρες.

Άρχισε την καριέρα του από τη Ραμνίκου Βαλτσέα και μόλις από τα 16 του χρόνια είχε πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, γεγονός που οδήγησε τη Γιουβέντους το 2011 να τον αποκτήσει σε ηλικία μόλις 17 ετών. Αποτέλεσε βασικό γκολκίπερ στις Ακαδημίες και παράλληλα ήταν τέταρτος στην ιεραρχία της ομάδας του Τορίνου στην ομάδα του 2012/13.

Από τη Γιουβέντους παραχωρήθηκε δανεικός σε ομάδες όπως η Ομόνοια και η Ντιναμό Βουκουρεστίου και τελικά το 2021 αποκτήθηκε από την Πολιτέκνικα Ιάσι, ενώ πριν αποκτηθεί από την Κλουζ, αγωνίστηκε και στη Φαρούλ Κονστάντσα.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα που επέλεξε το νούμερο «14», μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Περιστέρι. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη, τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, τον προπονητή, Κρις Κόλμαν και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μάρκο Γκαρόφαλο, που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία στον Ατρόμητο.

Ήδη, οι νέοι μου συμπαίκτες με έχουν καλωσορίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαι σίγουρος ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή. Ελπίζω όλοι μαζί να ολοκληρώσουμε την τρέχουσα σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πετύχουμε τους στόχους μας με θετικά αποτελέσματα.

Οι προπονητικές εγκαταστάσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αφού υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για έναν παίκτη, ενώ όσο έχω προλάβει να δω η κατάσταση που επικρατεί είναι η ιδεατή.

Περιμένω να γνωρίσω από κοντά τους οπαδούς μας για τους οποίους μου έχουν πει και έχω μάθει πολλά. Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της για φέτος. Πραγματικά, ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ατρόμητο!».

Διαβάστε επίσης

Back to top button