Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Παναθηναϊκό Β΄ο αδερφός του Ντάνιελ Μαντσίνι!

Δεύτερη κίνηση για τον Παναθηναϊκό Β στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα (07/02) η απόκτηση του Βαλεντίν Μαντσίνι. #slgr #panathinaikosfc #ValentinMancini #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Δεύτερη κίνηση για τον Παναθηναϊκό Β στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα (07/02) η απόκτηση του Βαλεντίν Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός, που είναι αδερφός του Ντάνιελ, έρχεται στο «τριφύλλι» ως δανεικός από την Αλδοσίβι μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει βάλει και ρήτρα για την αγορά του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση, με την μορφή του δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Αλδοσίβι, του Βαλεντίν Μαντσίνι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023 και θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Μαντσίνι γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 2003 στην πόλη Αρογίτο στην επαρχία της Κόρδοβα της Αργεντινής. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Αλδοσίβι, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και την φετινή σεζόν μέτρησε πέντε συμμετοχές με την ομάδα του.

Καλωσορίζουμε τον Βαλεντίν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Διαβάστε επίσης

Back to top button