Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Πέμπτη στη Super League 2

Με θέμα «ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για την απόδοση του ποσοστού φορολόγησης των τυχερών παιγνίων συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη 9/2, το ΔΣ της Super League 2.

Με θέμα «ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για την απόδοση του ποσοστού φορολόγησης των τυχερών παιγνίων συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη 9/2, το ΔΣ της Super League 2.

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει μπει προσωρινό λουκέτο μετά το… πετσόκομα των χρημάτων από την φορολογία των κερδών του Στοιχήματος που αποφάσισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η μικρή λίγκα προσπαθεί να συναντήσει υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην κυβέρνηση για να βρει λύση, ενώ την ίδια ώρα ο υφυπουργός Αθλητισμου, με δηλώσεις του, ζητάει την επανέναρξη του πρωταθλήματος για να καθίσει στο τραπέζι μαζί της. «Είναι ξεκάθαρο, το ξαναλέω, ότι διάλογος θα υπάρξει εκ νέου μόνο εφόσον επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις» τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης που απέρριψε το ποσό των 8 εκατ. ευρώ.

Η μικρή λίγκα λοιπόν, ανακοίνωσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο 9/2 με θέμα «ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για την απόδοση του ποσοστού φορολόγησης των τυχερών παιγνίων» χωρίς ωστόσο, επί του παρόντος να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, οι ομάδες θα κληθούν να επικαιροποιήσουν την στάση τους, να αποφασίσει δηλαδή το περαιτέρω κινήσεις της.

Η ενημέρωση της SL2:

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για την απόδοση του ποσοστού φορολόγησης των τυχερών παιγνίων

2. Διάφορα Θέματα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button