Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σουλούκου: «Στόχος της UEFA να τελειώσουν τα πρωταθλήματα κανονικά»

Για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο εξαιτίας της κρίσης του κορωνοϊού μίλησε η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου.

Η Λίνα Σουλούκου μιλώντας στον τηλεοπτική σταθμό MEGA ανέφερε ότι «είναι η ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων με εξάντληση των χρονικών περιθωρίων που υπάρχουν και «στη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων».

Για να συνεχίσει λέγοντας ότι «Ο κορωνοϊός είναι μια κρίση. Η UEFA έκανε γρήγορες ενέργειες, γιατί ήταν απόλυτη προτεραιότητα η υγεία, φιλάθλων, παικτών και όσων εργάζονται στον αθλητισμό. Ήταν αυτονόητο, να επανεξεταστεί το ζήτημα των διοργανώσεων»

Σχετικά με το σενάριο διακοπής του πρωταθλήματος υποστήριξε ότι «Υπάρχει το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος».

Ενώ συμπλήρωσε ότι «Αντιλαμβάνομαι τη στάση και τις προτάσεις κάποιων ομάδων, αλλά ζητούμενο είναι να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού του πρωταθλήματος, η UEFA, θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής των ομάδων που διεκόπη το πρωταθλήμά τους στις διοργανώσεις της».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button