ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «εκλεκτοί» του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τη Λαμία!

Γνωστή έγινε πριν από λίγα λεπτά η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Γνωστή έγινε πριν από λίγα λεπτά η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Χωρίς τους Κουλιεράκη και Τάισον θα ταξιδέψει στη Λαμία η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Novibet – Παραμένουν τα γνωστά προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία κι είναι έτοιμο να ταξιδέψει και να παλέψει για τη νίκη που θα βάλει τον ΠΑΟΚ σε θέση ισχύος ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, η μαγνητική του οποίου ήταν «καθαρή», ωστόσο, θα πορευθεί συντηρητικά μέχρι να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις. Εκτός αποστολής και ο Τάισον δεδομένου πως ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Τσαούσης – Μιχαηλίδης.

Στο ιατρικό δελτίο δεν άλλαξε κάτι για τους Θεσσαλονικείς, καθώς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ δούλεψαν ατομικά, Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λαμία είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα , Μπράντον , Τζίμας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button